Mirtiną baimę jaučiantis M. Tysonas prabilo apie kovą su J. Paulu: „Jake'as greitai supras savo klaidą“ © „Stop“ kadras

Šių metų liepos 20-ąją dieną įvyks neeilinis sporto renginys – bokso ringe susikaus šio sporto legenda tapęs Mike'as Tysonas ir itin didelį populiarumą turintis Jake'as Paulas. Šis bokso renginys turėtų įvykti Teksase esančiame „AT&T“ stadione.

Neseniai M. Tysonas pasirodė „Fox News“ televizijos laidoje, kurioje teigė, kad kova su J. Paulu bus parodomoji. Visgi seniai boksininko karjerą baigęs M. Tysonas sakė, jog tai nereiškia, kad kovotojai nebandys sužaloti vienas kito – tai nebus treniruotė.

„Nors tas renginys ir vadinsis parodomoji kova, aš galiu jus patikinti, kad tai bus tikra kova. Varžovas eis į ringą tam, kad mane sužeistų. Aš prie tokių dalykų esu įpratęs. Jake‘as greitai supras savo klaidą“, - teigė M.Tysonas.

Bokso legenda ringe sieks „užčiaupti Paulą“.

„Šiuo metu aš esu mirtinai išsigandęs, bet kuo labiau artės ta kova, tuo mažiau bijosiu. Kai kova taps realybe, baimės visai neliks, nes realybėje aš nenugalimas.

Aš jums gal ir pasirodyčiau keistas, bet man baimė yra vienas iš dalykų, kurie varo mane į priekį. Dažnai imuosi tų dalykų, kurių bijau. Aš 2020 m. bijojau kautis prieš Roy Jonesą. Tada aš turėjau gal 40 kg antsvorio, man buvo 53-eji ar 54-eri, bet pasakiau, kad padarysiu tai. Aš visada kovoju su savo baimėmis. Toks jau esu. Visada maniau, kad baimė ir nerimas galiausiai padėjo man pasiekti sėkmę. Jei prieš kokį nors naują iššūkį nejausčiau nerimo ir baimės, tuomet tikrai nesutikčiau kovoti. Šie jausmai man būtini“, - sakė M.Tysonas.

M. Tysonas pridėjo, kad ši kova neturi asmeniškumų.

Tai tikrai nėra kažkokių asmeninių sąskaitų suvedinėjimas. Aš Paului nejaučiu neapykantos. Šitoje kovoje aš sieksiu šlovės, o ne pinigų. Niekada nerizikuočiau sveikata dėl pinigų. Paulas dabar yra ne tas vyrukas, kuris būdamas 16-os keistai šokdavo „youtube“ platformoje. Žinau, kad manęs dabar lauks rimtesnis varžovas, tačiau aš vis tiek netikiu, kad jis yra staigesnis už mane“.

57-erių legenda taip pat pažadėjo, kad prieš kovą nerūkys „žolės“. Jis teigė, kad kelias dienas nerūkydamas žolės jis tampa piktesnis ir irzlesnis, kas gali padėti jam bokso ringe.

Šaltiniai teigia, kad kovoje bus naudojamos mikštesnės bokso pirštinės, raundai truks po 2 minutes, vietoj įprastų 3 minučių raundų. Kovoje nebus tikrų/oficialių teisėjų, todėl vienintelis galimas šios kovos laimėjimas – nokautas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos