„Nupezęs, steroidų maišas“: „Rimkenzo“ per UTMA spaudos konferenciją atvirai atsiliepė apie S. Maslobojevą © UTMA nuotr.

Dovydas „Rimkenzo“ Rimkus bei Dominykas Dirkstys toliau kelia audras prieš vieną geriausių visų laikų Lietuvos kovotojų Sergėjų Maslobojevą.

UTMA spaudos konferencijoje „Rimkenzo“ numetė ne vieną rimtą repliką į S. Maslobojevo pusę: „Maslobojevas, kaip visi žinome, jau nupezęs, po truputį į pensiją einantis steroidų maišas. Pažiūrėkite, ką jis daro, kiršina mane su mano buvusiu klubu.

Jis mane lazdavodavo, kad aš esu labiau šoumenas nei kovotojas. Pažiūrėkite, ką jis pats dabar daro, staiposi prieš tą kamerą. Šaiposi, vaidina, į subinę susibadęs tu adatų. Aš ir galėčiau šauti steroidų.

Maslobojevai, kaip sakoma, nekąsk į ranką iš kurios valgai. Jeigu ne aš, ne Dominykas, tai niekas tų tavo nupezusių kalbų neklausytų.

Ar bent yra vienas podkastas, kuriame nesi paminėjęs mano ar Dominyko vardo?“, – į Maslobojevą su retoriniu klausimu kreipėsi D. Rimkus.

„Rimkenzo“ vėliau parodė savo kūną, teigdamas, kad jis nors ir mėgsta pavalgyti saldainių, tačiau dabartinėje formoje jo kūnas yra normalus, tikro vyro, o galiausiai net ir tikro žvėries sudėjimo.

Dominykas Dirkstys savo kolegai dėl Maslobojevo pritarė: „Tai čia tiesiog sako kaip yra. Dovydas dėlioja taip, kaip vyksta gyvenime.“

Tiesa, „Rimkenzo“ nuomonei nepritarė jo geras bičiulis Vitas Karosas, kuris mano, kad koviniame sporte yra savo pagarba. Jis „Instagram“ tinkle rašė: „Jis (Rimkus) yra ir bus mano draugas visada, bet ir jis šiek tiek išprotėjo. Man neišeina jam paaiškinti, padėkite jūs.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos