Pagarbos vertas poelgis: E. Stanionis padvigubino piniginį prizą jauniesiems UTMA kovotojams © UTMA nuotr.

UTMA („Unique and Talented Martial Artists“) kovų organizacija gruodžio mėnesį turės antrąjį savo renginį. 

Gruodžio 8 dieną Kauno sporto halėje vyks renginys, kuriame pasirodys tokie žinomi kovotojai, kaip Raimondas Krilavičius, Dovydas „Rimkenzo“ Rimkus, Laurynas Urbonavičius bei Deividas Danyla.

UTMA ambasadoriumi neseniai tapęs Eimantas Stanionis dar kartą parodė, kiek jam reiškia kovinio sporto vystymasis Lietuvoje.

28-erių boksininkas paskelbė, kad padvigubins piniginį prizą kovotojams, kurie kovos preliminariose kovose. 

Preliminarios kovos vyks kikbokso stiliumi, o dėl pagrindinio prizo susikaus Artūras Brizinskas, Danas Antanavičius, Dovydas Levickas bei Jonas Vasiliauskas.

2 tūkstančiai eurų atiteks šio mini kibkokso turnyro nugalėtojui. 

Iš pradžių UTMA paskyrė 1 tūkst. eurų, tačiau E. Stanionis prisidėjo dar 1 tūkst. eurų, taip padvigubindamas piniginį prizą. 

„Prieš 11 metų kai man buvo 17, kovojau vyrų varžybose Kauno sporto halėje. Jau gruodžio 8 ten vyks UTMA turnyras, kuriame kovos žinomi Lietuvos kovotojai, o taip pat vyks „PRELIMS“ kovos, kuriose 4 talentingi jaunuoliai susikaus dėl 1000€ piniginio prizo, o aš norėdamas paskatinti sportininkus (labai suprantu visus sportininkus kaip yra sunku uždirbti pinigų iš kovų) noriu tą prizą padvigubinti!!! bei pranešti, kad laimėjęs ketvertuką gaus po 1000€ tiek iš organizatorių, tiek iš manęs“, – rašė E. Stanionis.

Visos turnyro kovos:

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos