R. Namajunas: „Esu labai dėkinga, kad turiu lietuviškas šaknis“ © Stop kadras

Lietuvoje apsilankiusi Rose Namajunas čia pristatė savo dokumentinį filmą „Rose Namajunas: aš esu čempione“. 

Per savo apsilankymą buvusi UFC čempionė nepraleido progos apsilankyti pas „Negyvą Eterį“, Andrių Tapiną „Laisvės TV“ bei kitose laidose. Kovotoja taip pat apsilankė Kauno „Žalgirio“ Eurolygos rungtynėse su „Baskonia“, prieš kurias ji rėžė kalba.

Pasak Kazio Maksvyčio, R. Namajunas kalba įkvėpė jo krepšininkus nutraukti pralaimėjimų seriją.

Savo įspūdžiais lietuviškų šaknų turinti amerikietė pasidalino „Instagram“ tinkle. 

„Geriausios krepšinio rungtynės mano gyvenime! Viskas vyko taškas į tašką iki pat paskutinių 10 sekundžių. Esu dėkinga, kad nebuvo pratęsimo, kadangi mano nervai būtų to neatlaikę! „Žalgiris“ negalėjo žaisti su pagrindiniu savo žaidėju, kuris buvo traumuotas, ir taip pat turėjo 5 pralaimėjimų seriją“, – situaciją savo sekėjams pasakojo kovotoja. 

Turėjau šansą pamatyti vyrukus prieš rungtynes ir treneris pasakė, kad aš juos įkvėpiau pergalei. Sunku tuom patikėti, tačiau patikėsiu.

Taip pat vakar Modestas Bukauskas iškovojo pergalę Australijoje po grįžimo į UFC po sunkios traumos, jis paskutinę minutę gavo šansą kovoti prieš Tysoną Pedro, į kurį visada žvelgiau, kaip labai pavojingą kovotoją pussunkio svorio kategorijoje.

Šiuo metu esu labiau, nei bet kada dėkinga, kad turiu lietuviškas šaknis. Negaliu sulaukti, kol vėl čia apsilankysiu. Niekada nesu sulaukusi tiek nuoširdžios meilės iš gerbėjų“, – rašė R. Namajunas. 

Straipsnio įvertinimas: 2 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos