„Rožei“ pagyrų negailėję K. Usmanas ir J. Gaethje: „Ji yra nuostabi kovotoja“ © USA Today Sports nuotr.

Sekmadienį anksti ryte Lietuvos laiku lietuviškų šaknų turinti Rose Namajunas „Rožė“ bandys apginti savo UFC čempionės titulą prieš Kinijos sportininkę Zhang Wheili. 

Tą vakarą Niujorke pagrindinė kova bus tarp Kamaru Usmano ir Colby Covingtono dėl UFC čempiono diržo, o prieš tai vyks taip pat MMA gerbėjų laukiama kova būtent tarp „Rožės“ ir kinietės. 

Prieš kovą Rose Namajunui pagyrų negailėjo buvęs UFC čempionas Justinas Gaethje ir tą vakarą kovosiantis dabartinis UFC čempionas K. Usmanas. 

Nigerijos sportininkas apie „Rožę“ atsiliepė: „Man patinka žiūrėti, kaip ji treniruojasi, ji mane įkvepia. Vien žiūrėti, kaip jį daro tą savo dalyką. Jos technika – labai smagu ją stebėti. 

„Turėtumėt pamatyti, kaip aš žiūriu į juos treniruotes. Sėdžiu ir galvoju: 'Vau, norėčiau aš taip mokėti.' Ji yra nuostabi kovotoja“, – teigė K. Usmanas. 

J. Gaethje buvo paklaustas prieš kurią kovotoją (Rožę ar Z. Wheili) labiau nenorėtų kovoti ir atsakė: „Prieš Rožę. Matėte, kaip jį gali spirti plačiai, toks smūgis bet ką nokautuotų. Ji turbūt pakankamai aukšta, jog man galėtų pataikyti į veidą, jeigu kovočiau su ja. 

„Rožė yra labai techniška. Jeigu bent šiek tiek atsipalaiduosi, gali prasileisti iš kojos į veidą“, – teigė amerikietis kovotojas. 

Rose Namajunas ne kartą pasisakė apie savo meilė Lietuvai, kuri yra jos šaknyse, o taip pat su „The Other Dream Team“ marškinėliais neseniai davė interviu, kurie yra labai populiarūs Lietuvos krepšinio istorijoje. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos