S. Maslobojevas apie būsimą varžovą: „Jis yra sumanus ir ganėtinai techniškas kovotojas“ © Scanpix nuotr.

Sergejus Maslobojevas (40-5, 21 nokautas) jau rugpjūčio 20 dieną stos į ringą, kur gaus gyvenimo šansą – kovą dėl kikbokso pasaulio čempiono titulo, kur lietuviui kelią bandys pastoti Luisas Tavaresas (65-8, 23 nokautai).

Šiuo metu „Kuvalda“ savo gyvenimo kovai ruošiasi kovų stovykloje Lenkijoje kartu su Raimondu Krilavičiumi ir stipriais Lenkijos kovos menų atstovais. 35-eriu lietuvis prieš gyvenimo šansą pasidalino mintimis su „Glory“ organizaciją apie savo būsimą varžovą iš Nyderlandų. 

Jis yra gabus kovotojas, turintis gerą ir stiprų kūną, talentingas kovotojas“, – apie savo būsimą varžovą sakė S. Maslobojevas. 

Mačiau jį augantį kiekvieną kartą su kiekviena kova. Jis šiek tiek pakeitė savo stilių. Tai man jame ir patinka, kad jis nėra tik jėgos kovotojas, jis yra ir sumanus, ganėtinai techniškas kovotojas.

Jeigu norit, kad paprognozuočiau kovos baigtį, pasakysiu, kad tegul laimi geriausias kovotojas. 

Tačiau turbūt supratot, ką aš noriu pasakyti“, – nusijuokė „Kuvalda“, paprašydamas atspėti kas laimės kovoje.

Rugpjūčio 20 dieną Diuseldrofe „Castello“ arenoje S. Maslobojevas kovos prieš Luisą Tavaresą dėl „Glory“ pasaulio čempiono diržo. Kol kas neaišku, ar kokia lietuviška televizija transliuos šį renginį. Aišku tik tiek, kad tą dieną gali įvykti Lietuvos kikbokso istorija. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos