S. Maslobojevas: „Būti „Glory“ čempionu yra didžiulė garbė“ © Organizatorių nuotr.

Sergėjus Maslobojevas Arnhemo „GelreDome“ arenoje pasiekė savo svajonę – įveikė marokietį Tariką Khbabezą ir iškovojo „Glory“ kikbokso pasaulio čempiono diržą.

„Kuvalda“ titulą iškovojo po teisėjų sprendimo, kuris išsiskyrė. Du teisėjai pergalę skyrė Lietuvos kovotojui, kiti du marokiečiui, tačiau to pakako pasiekti istoriją lietuviui. 

Po istorinės kovos S. Maslobojevas teigė: „Svajonės išsipildo. Daug metų laukiau šios dienos, daug dienų praleistų salėje, kad būčiau čia. Būti „Glory“ čempionu yra didelė garbė.

„Tapau pirmas kibkokso čempionas Lietuvoje mėgėjų lygoje, dabar tapau pirmas čempionas Lietuvoje profesionalų lygyje. 

„Tai buvo mano antras pasiruošimas iš eilės. Turiu dvi rimtas traumas. Negaliu apie tai kalbėti, tačiau tai buvo labai rimtos traumos. Negalėjau taip stipriai smūgiuoti, kadangi sunku stovėti ant kojų.

„Visi sakė, kad Khbabezas yra labai stiprus, jis labai stipriai smūgiuos, tačiau vietoj to jis pats pajuto mano galią. Šiandien nebuvo taip gerai, bet pažadu, kad šito gražuolio (pasaulio čempiono diržo) gynyba bus žymiai geresnė. Noriu padėkoti ir tiems, kurie mane nušvilpė, yra svarbu parodyti emociją.

„Lietuva“, – galiausiai sušuko S. Maslobojevas. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos