S. Maslobojevas pasidžiaugė paskelbta kova: „Pagaliau aš esu čia!“ © Scanpix nuotr.

Sergėjus Maslobojevas oficialiai paskelbė, kad rugpjūčio 20 dieną „Glory 81“ turnyre susikaus su olandu Luisu Tavaresu dėl „Glory“ čempiono diržo pussunkio svorio kategorijoje. Paskelbęs kovą Lietuvos kikboksininkas nekantravo dėl laukiančio iššūkio. 

Kaip dažnai Jūs atsibundate žinodami, kad turėsite galimybę įgyvendinti vieną didžiausių savo gyvenimo svajonių? Kaip jaustumėtės suvokdami, kad iki jos liko tik vienas žingsnis? Būtent taip aš jaučiausi paskutines dienas“, – rašė S. Maslobojevas. 

Atrodytų tai tik dar vienas sporto renginys, dar viena kova mano karjeroje, bet žinia apie ją privertė mane prisiminti visą mano sportininko kelią, iš naujo išgyventi viduje visus smagiausius ir sunkiausius karjeros momentus, bei pasakyti pačiam sau: pagaliau aš čia!

Dabar laukia ilgas pasiruošimo laikotarpis, kuris bus panašus ir mažai skirsis nuo nesuskaičiuojamo skaičiaus prieš tai buvusių, bet šis tikrai man bus ypatingas. Mintys apie tai, kad didžiausia aukštuma kikbokse dabar pasiekiama ranka ir šildo sielą, ir papildomai psichologiškai spaudžia.

Kaip ten bebūtų, pažadu sau, savo artimiausiems ir Jums: aš atiduosiu visą save, kiek tai įmanoma ir net neįmanoma, kad šis vakaras būtų ypatingas visai Lietuvos sporto bendruomenei. Ačiū visiems Jums, kad Jūs su manimi! Padarykime tai kartu!“, – nekantravo kovotojas. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos