Sekantis Stanionio varžovas? E. Spence'as jaunesnysis techniniu nokautu įveikė Y. Ugasą © AP nuotr.

Po Eimanto Stanionio pergalės Lietuvos bokso ir sporto fanai nekantraus sužinoti, kas bus sekantis naujai iškepto WBA (reguliaraus diržo) pasaulio čempiono varžovas. 

Realu, kad juo gali tapti Errolas Spence'as jaunesnysis, kuris šeštadienį vakare JAV laiku, Teksase „A&T“ arenoje techniniu nokautu įveikė Yordenį Ugasą. 

E. Spence'as kubietį įveikė po 10 raundų kovos. Jau 7-ojo raundo metu Kubos atstovui buvo prakirsta akis, o 10-ajame teisėjas neturėjo kito varianto, kaip techniniu nokautų laimėjimą įskaityti amerikiečiui. 

Dabar E. Stanionis turi pirmenybę kovoti su E. Spence'u, tačiau visgi realu, kad taip neįvyks. 

Po pergalingos kovos amerikietis pareiškė, kad nori kovoti su Terrence'u Crawfordu, šįkart kovoje jau dėl keturių diržų. Šios kovos nugalėtojas galėtų tapti neginčijamu pusvidutinio svorio kategorijos čempionu, kadangi lietuvio diržas yra šiek menkesnės vertės. 

T. Crawfordas taip pat išreiškė norą kovoti su E. Spence'u. Amerikiečiai kovotojai dar nėra patyrę nei vieno pralaimėjimo profesionalų bokse, kaip ir E. Stanionis. 

2019 metais iš T. Crawfordo pasaulio čempiono diržą bandė atimti Egidijus Kavaliauskas, tačiau tuomet boksininkas iš JAV buvo pranašesnis per 12 kovos raundų. 

Greičiausiai, realesnė galimybė net yra, kad E. Stanionis kovos su kitu kovotoju artimiausiu metu, o Crawfordas ir Spence'as jaunesnysis susikaus dėl keturių čempiono diržų. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos