T. Fury fantastiškoje kovoje, trilogijos paskutinėje dalyje, nokautavo D. Wilderį © REUTERS nuotr.

Šį ankstyvą rytą Lietuvos laiku įvyko dar viena kvapą gniaužiantį sunkiasvorių dvikova bokso ringe. 

Kovoje, kurioje buvo net 5 nokdaunai, iš kurių 5-asis buvo lemiamas, britas Tysonas Fury triumfavo prieš amerikietį Deontay'ą Wilderį, kuris kovėsi prie savų žiūrovų. 

Trečiajame raunde Tysonas Fury sugebėjo pasiusti į nokdauną savo varžovą. Tiesa, ketvirtajame raunde tas pats „čigonų karalius“ Fury net du kartus parkrito ant žemės po D. Wilderio smūgių. 

Po 6 raundo britas tiesiog pradėjo dominuoti ir visą laiką buvo labai arti to, jog galutinai nokautuotų varžovą. Visgi lūžis dvikovoje įvyko 10 raunde, kai visiškai į rankas iniciatyvą perimė T. Fury. 

10 raunde „čigonų karalius“ D. Wilderį dar kartą ant žemės paguldė, o 11 raunde amerikietį galutinai nokautavo ir techininiu nokautu kovos nugalėtoju tapo T. Fury. 

Po kovos Fury atidavė pagarbą savo varžovui ir teigė, jog tokia kova buvo verta trilogijos. Prieš tai kitos T. Fury kovos su D. Wilderiu pasibaigė vienomis lygiosiomis ir viena brito pergale. 

Po šio triumfo realu, jog Tysono Fury kitas varžovas bus kitas britas Diliane'as Whyte'as. Šie britai turės susitikti kovoje dėl pagrindinio WBC diržo. D. White'as šiuo metu turi tarpinį diržą. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos