„UFC 273“: A. Sterlingas atėjo su motociklininko šalmu, K. Chimaevas telefonu žaidė „durnių“ © AFP nuotr.

Jau šį savaitgalį, naktį iš šeštadienio į sekmadienį įvyks grandiozinis „UFC 273“ turnyras. Šiame turnyre, kuris vyks Džeksonvilyje (JAV) įvyks dvi titulinės kovos.

Pagrindinė kova įvyks tarp pusiau lengvo svorio čempiono australo Aleksandro Volkanovskio (23-1) ir korėjiečio Chan Sung Jungo (17-6), geriau žinomo „Korėjos zombio“ pravarde.

Dialogas tarp šių kovotojų buvo ganėtinai diplomatiškas. Tiesa, spaudos konferencijos pabaigoje A. Volkanovski nestandartiškai jau konferencijos metu iškvietė savo varžovą į akistatą.

Kitoje titulinėje kovoje, mažo svorio čempionas Aljamainas Sterlingas (20-3) gins diržą revanšinėje akistatoje prieš Petr Yaną (16-2). 

Pirmoji šių kovotojų akistata baigėsi skandalingai, kuomet tuometinis čempionas Yanas neleistinu smūgiu koja į galvą nokautavo Sterlingą ir už tai buvo diskvalifikuotas.

Tai prisiminęs A. Sterlingas į spaudos konferenciją atėjo su motociklininko šalmu, taip pašiepdamas P. Yaną.

Dar viena didelį ažiotažą kelianti kova vyks pusvidutinio svorio kategorijoje tarp Gilberto Burnso (20-4) ir Khamzato Chimaevo (10-0). Švedijos pilietybę turintis Chimaevas per savo karjerą „UFC“ narve nėra patyręs nei vieno pralaimėjimo ir yra įsitikinęs, jog įveikęs G. Burnsą gaus galimybę susikauti dėl čempiono diržo.

„Aš nenoriu būti tas paprastas vaikinas, kuris laimėjo vieną čempiono diržą. Aš noriu dviejų ar trijų diržų. Jei aš galiu tai padaryti – aš tai padarysiu“,- kalbėjo Chimaevas.

Spaudos konferencijos pradžioje, tas pats K. Chimaevas, kol kalbėjo jo varžovas G. Burnsas, demonstratyviai naudojosi telefonu ir žaidė kortų žaidimą „durnius“.

„UFC 273“ turnyro pradžia – naktį iš šeštadienio į sekmadienį 5 val. Lietuvos laiku. Turnyrą transliuos TV3 Sport kanalas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos