„UFC 274“: visišku žiūrovų nusivylimu tapusioje kovoje – R. Namajunas pralaimėjimas © USA Today Sports nuotr.

Jau šiąnakt 5 val. ryto prasidės pagrindinė „UFC“ 274“ programa. kurioje pamatysime lietuviškų šaknų turinčią kovotoją Rose Namajunas.

Rožės čempionės diržo gynyba prieš Carla Esparza turėtų prasidėti apie 6:30 val. Lietuvos laiku.

Prieš kovą R. Namajunas spindėjo pasitikėjimu ir laikė save geriausia kovotoja.

„Aš esu akivaizdžiai geriausia ir jūs puikiai tai žinote. Mano tikslas yra būti geriausia šios svorio kategorijos kovotoja istorijoje“,– kalbėjo R. Namajunas.

Svėrimuose abi kovotojos užfiksavo identišką svorį – 115 svarų (52,16 kg).

Prieš akistatą abi kovotojos demonstravo pagarbą viena kitai.

Primename, jog prieš 8 metus šios kovotojos jau kovojo tarpusavyje dėl lengviausio svorio kategorijos čempionės diržo. Tuomet pergalę laužimo veiksmu iškovojo Carla Esparza ir tapo pirmąja šios kategorijos čempione.

Visą kovos eigą padės stebėti Sportnews.lt puslapis.

1 raundas. Pirmajame raunde vyko visiška žvalgyba. Jokių pavojingų smūgių nebuvo atlikta nei iš R. Namajunas, nei iš C. Esparzos.

2 raundas. Pirmasis C. Esparzos bandymas pargriauti Rose Namajunas, tačiau jis buvo nesėkmingas. Daugiau raunde apart poros smūgių neįvyko. Žiūrovams nepatinka kovotojų pasyvumas kovoje.

3 raundas. Trečiasis raundas jau buvo aktyvesnis. Esparza atliko griovimą, tačiau Rose iškart atsistojo. Kovotojos apsikeitė keliais taikliais smūgiais. Žiūrovai ir toliau nepatenkinti tai kaip vyksta pasyviai ši kova.

4 raundas. C. Esparza buvo labai arti parvertimo savo varžovės, tačiau Rose greitai išsilaisvino. Galop Esparza parvertė Rožę, tačiau, Namajunas labai greitai sugebėjo atsistoti. Ketvirtajame raunde Namajunas atliko keletą gerų smūgių.

5 raundas. Dar keli smūgiai iš kovotojų, tačiau nieko daugiau. Raundo pabaigoje Namajunas parvertė Esparzą. Teisėjų laukia labai sunkus darbas.

išsiskyrusiu teisėjų sprendimu (27-29, 29-26, 28-27) naująja lengviausio svorio čempione tapo Carla Esparza.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos