UFC 276: I. Adesanya vieningu teisėjų sprendimu apgynė titulą kovoje prieš J. Cannonierių © USA Today Sports nuotr.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, Las Vegase įvyko UFC 276 kovų turnyras, kuriame vyko dvi titulinės kovos.

Pagrindinė vakaro kova įvyko titulinėje vidutinio svorio kategorijos akistatoje tarp čempiono Israelio Adesanya (22-1) ir Jaredo Cannonieriaus (15-5).

Iki šios kovos Adesanya titulą buvo apgynęs jau 4 kartus iš eilės, tuo tarpu 38-erių cannonierius pirmą kartą karjeroje kovojo dėl čempiono diržo.

Pirmas raundas. Kovotojai apsikeičia keleta smūgių kojomis. Raundo pabaigoje minimaliai padidėjęs Adesanya aktyvumas puolime.

Antras raundas. Didesnis čempiono suaktyvėjimas. Keletas smūgių pataikė Cannonieriui į veidą, tačiau pats amerikietis atsakė keliais sėkmingais smūgiais į kojas.

Trečias raundas. Pirmieji Cannonieriaus bandymai griauti čempioną. Adesanya kelis kartus buvo prispaustas prie tinklo, bet jam pavyko išsivaduoti.

Ketvirtas raundas. Akcentuoti Adesanya smūgiai pasiekė tikslą. Tuo tarpu Cannonierius toliau stengiasi spausti čempioną link tinklo ir ten atlikti savo smūgius.

Penktas raundas. Adesanya smūgiai buvo tikslesni, Cannonierius bandė griauti priešininką, bet čempionas apsigynė. Tiesa, raundo pabaigoje amerikietis pataikė stiprų smūgį, bet tai nedavė efektyvios naudos kovos eigoje. Po kovos kovotojai apsikabino ir padėkojo vienas kitam už kovą.

Titulinė kova baigėsi vieningu teisėjų sprendimu (49-46, 49-46, 50-45) baigėsi Israelio Adesanya pergale ir 5 kartą apgintu čempiono diržu.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos