UTMA – stipriai patobulėjęs renginys su vienu minusu © UTMA nuotr.

Naujoji Lietuvos kovinio sporto organizacija UTMA (Unique and Talented Martial Artists) kovų organizacija stipriai tobulėja ir tuo galima buvo įsitikinti stebint „UTMA 7“ kovų turnyrą. Viskas buvo labai taikliai ir aukštu lygiu padaryta, tačiau yra viena pastaba.

Keli sportnews.lt pastebėjimai iš šio renginio: 

Renginio vedimas. UTMA renginio vedimas, kuriuo užsiima Ignas Grinevičius, yra tikrai aukšto lygio. Jokių vėlavimų ar nejaukių momentų žvelgiant į kamerą prieš pristatant kovotojus žengiant į ringą, kitaip tariant: viskas laiku ir vietoje. Dar vienas pliusas šiai naujai organizacijai. 

Vaizdo klipai. Vaizdo klipai per „UTMA 7“ renginį buvo labai įdomūs, tačiau reikia suprasti vieną dalyką: tai dalis, kurioje bandoma išpopuliarinti dokumentinį serialą: „Kikboksas. Olimpinė svajonė“. Ir toks ėjimas galėjo pavykti, trumpi vaizdo klipai tiek iš UTMA praeitų kovų, tiek iš užkulisių sudomino įsijungti šį serialą. Galų gale, tai labai gerai padeda sulaukti artėjančių kovų, užpildant tarpus tarp jų.

Transliacija. Anksčiau UTMA transliacijos sulaukdavo daug kritikos, bet šįkart viskas veikė be priekaištų. Panašu, kad ir ties tuo buvo padirbėta. Greičiai, highlightai (liet. įspūdingiausi momentai), spalvos – viskas buvo sudėta į skanų patiekalą. Žinoma, kaina vidutiniam lietuviui vis dar yra nemaža (12.99 eur), tačiau ji kuo toliau, tuo labiau darosi panaši į gerą kainos ir kokybės santykį.

Vienintelis minusas – darbas soc. tinkluose renginio metu. Iš esmės UTMA socialiniuose tinkluose dirba neblogai – turi savo spalvas, nereikalingų įrašų ten nėra, tačiau vieno dalyko trūksta: pastovaus turinio renginio metu, kur galėtų diskutuoti sirgaliai. Instagram platformoje „storiai“ diskusijų neiššauks. Visgi įrašai gali.

Galima paskelbti kovų nugalėtojus realiu laiku, taip būtų įmanoma pritraukti sekėjų bei, kaip jau minėta, iššaukti diskusijas. Idealiame scenarijuje naujus vartotojus, sirgalius galėtų pritraukti ir trumpi vaizdo klipai iš kovų, tačiau ir jų nėra – tai vieta, kur būtina padirbėti UTMA. „Storiai“ pastaruoju metu irgi pakelti į kitą lygį, jų yra daug, bet reikia ir įrašų, nes, kas jeigu ne UTMA, padės šiai organizacijai augti, didinant žinomumą.

Dar kartą reikia pasikartoti, UTMA žengia didelius žingsnius į priekį ir net, galima teigti, tuoj pradės KOK („King of Kings“) organizacijai šluostyti nosį. Vidaus bei užkulisių niekas nežino, tačiau bent vizualiai, kas yra šiais laikais labai svarbu, KOK liko ties 2000-ųjų pradžia, kol UTMA rodo modernumą t.y dabartį. 

Straipsnio įvertinimas: 0 1
  • LTU (IP: 7bd35dbc6)

    klaunai 😃

    • 0
  • LTU (IP: 7bd35dbc6)

    klaunai 😃

    • 0
  • LTU (IP: 7bd35dbc6)

    klaunai 😃

    • 0

Kitos naujienos