V. Ortizas – apie potencialų susitikimą su E. Stanioniu: „Tai tikrai būtų metų kova“ © AP/Boxing Scene nuotr.

Vergilui Ortizui jaunesniajam ir Eimantui Stanioniui liko maždaug 15 dienų susitarti dėl kovos, kuri galėtų įvykti kitais metais.

Lapkričio 18 dieną WBA liepė šiems dviem pusvidutinio svorio kategorijos boksininkams susikauti dėl WBA reguliaraus pasaulio čempiono diržo, kurį šiuo metu turi lietuvis. 

Kol kas derybos prie finišo tiesiosios nepriartėjo, kadangi V. Ortizo pusė nesutinka gauti vos 25 proc. iš šios kovos. Prieš tai amerikiečio vadybininkas taip pat teigė, kad tokios sąlygos jų netenkina, paminėdamas vos 20 proc. pelną. 

Regiso Prograiso ir Jose Zepedos kovoje apsilankęs V. Ortizas teigė: „Mes bandome dabar kažką padaryti, todėl mano fokusas yra ten. Bandome suderinti artimiausią kovą, nenoriu išduoti su kuo ji bus, kad neužbėgti įvykiams už akių.“

Apie potencialų susitikimą su E. Stanioniu, ameriketis kalbėjo: „Bus labai gerai kova. Kaip ir sakiau, tai būtų metų kova, tikrai. Net nežinau ką daugiau pasakyti, ši potenciali kova kalba pati už save.

Apie Spence'o ir Thurmano susitikimą V. Ortizas kalbėjo taip: „Manau, kad tai bus gera kova. Spence'as turėtų laimėti. Thurmanas gali būti nuvertintas, jis yra buvęs pasaulio čempionas ir buvo mano mėgstamiausias pusvidutinio svorio kategorijos boksininkas prieš tai, kai aš atėjau į šią kategoriją. Jie turi daug galios ir yra greiti boksininkai.

„Tiesą sakant, pastaruoju metu ne tiek daug galvoju apie kovas, kol boksininkai nestovi ringe“, – taip pat atskleidė 24-erių boksininkas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos