V. Ortizas: „Stanionis – kol kas sunkiausias mano varžovas karjeroje“ © Stop kadras

„Golden Boy“ agentūrai įsigijus teises į Eimanto Stanionio (14-0, 9 nokautai) ir Vergilo Ortizo (19-0, 19 nokautų) kovą, netrukus abi pusės turėtų rasti susitarimą dėl šio susitikimo datos.

Tai bus viena iš geriausių metų kovų pusvidutinio svorio kategorijoje. Apie tai drąsiai šneka tiek Eimantas Stanionis, tiek Vergilas Ortizas jaunesnysis.

Po to, kai teises į kovą atiteko „Golden Boy“ agentūrai, V. Ortizas pasidalino mintis su „FightHype.com“ tinklalapiu. 

„Tai man labai daug reiškia. Tai parodo, kad jie turi daug pasitikėjimo manimi ir mano karjera bei gali tai įrodyti tokiu būdu“, – apie jo atstovaujamos agentūros nupirktą kovą kalbėjo amerikietis. 

Toliau 24-erių boksininkas gyrė lietuvį. 

„Manau, kad turime panašų kovojimo stilių. Aukštai laikome rankas, mėgstame artimą nuotolį, stipriai kovojame. Manau, kad iš to atžvilgio kova gali būti labai lygi. Aš mačiau paskutinę jo dvikovą su Butaevu, mačiau ir kitas kelias, tačiau negaliu įvardinti su kuo jis kovojo.

„Nemanau, kad jis turi tokių savybių, kurios labai mane neramintų. Tačiau yra savybių, kurių mes turime prisibijoti, kaip ir kiekviename boksininke.

„Asmeniškai, manau Stanionis kol kas yra sunkiausias mano varžovas karjeroje. Jis yra labai protingas gynyboje, labai stiprus ir labai įtemptai kovoja. Per daug jo negiriant, tiesiog manau, kad jis yra puikus boksininkas“, – apie Stanionį atsiliepė V. Ortizas. 

Be pralaimėjimų profesionalų bokse žygiuojantis amerikietis taip pat užsiminė, kad dvikova gali įvykti kovo mėnesį, o pats jis rinktųsi kovoti Los Andžele, kuriame seniai jau žengė į bokso ringą.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos