Varžovą su pilvuko numetimu pasveikinęs S. Maslobojevas: „Visą gyvenimą treniravaus šiai kovai“ © Organizatorių nuotr.

Sergėjus Maslobojevas (35-5) šį šeštadienį Arnhemo „GelreDome“ stadione pasitiks savo svajone – bandys iškovoti „Glory“ pasaulio pussunkio svorio kategorijos čempiono diržą.

„Kuvaldos“ varžovas bus marokietis Tarikas Khbabezas (47-9) su kuriuo įvyko susitikimas per svėrimosi ceremoniją. 

35-erių S. Maslobojevas spaudos konferencijoje buvo puikiai nusiteikęs ir net pasveikino savo varžovą su numestu pilvuku.

Lietuvis turėjo omenyje tai, kad T. Khbabezas neseniai grįžo iš sunkiasvorių kategorijos į pussunkio svorio kategoriją. Marokietis tarp sunkiasvorių patyrė tris pralaimėjimus iš eilės ir tai privertė jį sugrįžti. Tiesa, net ir žinant šį faktą, „Kuvaldos“ pokštas varžovui nepavyko.

S. Maslobojevas sakė: „Visų pirma, noriu pasveikinti Tariką, kad numėtė pilvuką ir priimsiu jį draugiškai į pussunkio svorio kategoriją.

Visą gyvenimą treniravaus čia kovai, dabar tai svajonės išsipildymas, belieka padaryti savo darbą.“

„Jis per daug kalbą, tačiau aš su juo pakalbėsiu ringe. Šiuo metu aš per daug nekalbu dėl rytojaus susitikimo ringe“, – atsakė marokietis. 

„Na, aš kalbėjau iš pradžių, jog nesupratau kodėl Tarikas kovoja sunkiasvorių kategorijoje, o ne pussunkio svorio kategorijoje. Jis turi greitį, sprogstamają jėgą, jis yra solidus sunkiasvoris. Ką jis gali padaryti, tai smūgiuoti stipriai, o kaip bus ringe, pamatysime“, – varžovą išsamiau kalbėjo S. Masloboejvas. 

„Buvo dvi vasaros pasiruošimo, tačiau nulis kovų. Viskas buvo keista, daug svorio metimų, treniruočių, visą vasarą draugai ramiai būna, mano šeimai tai nepatiko. Džiugu, kad turiu savo nuostabią šeimą, jie manimi tiki, mane palaiko, o dabar mano darbas yra susitvarkyti ir daryti tai, ką moku geriausiai“, – užbaigė konferenciją „Kuvalda“.

Renginys rytoj prasidės 19 valandą Lietuvos laiku. Sirgaliai kovas galės stebėti per Go3 televiziją ir TV3 Sport kanalą. S. Maslobojevo ir T. Khbabezo kova bus ketvirtoji pagrindinėje vakaro programoje. 

Spaudos konferencija (nuo 40 min):

Straipsnio įvertinimas: 2 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos