Vergilą Ortizą pagyręs Kavaliauskas: „Esu laimingas grįžęs į ringą ir laimėjęs kovą“ © Stop kadras

Egidijus Kavaliauskas (23-2-1) šį savaitgalį sėkmingai grįžo į ringą. Karsone, JAV lietuvis taktiškoje kovoje įveikė amerikietį Mykalą Foxą (22-4).

Kovoje problemų neturėjęs ir ne kartą savo varžovą ant žemės pasiuntęs „Mean Machine“ netrukus lauks naujų iššūkių savo karjeroje. Kaip pats boksininkas prieš šią kovą minėjo, gali prireikti dar vienos ar dviejų kovų, norint artimiausiu metu vėl kovoti dėl pasaulio čempiono diržo.

E. Kavaliauskas amerikietį įveikė vieningu teisėju sprendimu (99-89, 98-90, 100-88), o po kovos džiaugėsi savo sugrįžimu.

„Jaučiuosi gerai, laimėjau kovą, dabar reikia atsigauti, pailsėti. Esu patenkintas savo pasirodymu“, – sakė „Mean Machine“.

„Nekovojau daugiau nei metus, džiaugiuosi, kad grįžau į ringą, myliu boksą, esu laimingas grįžęs į ringą ir laimėjęs kovą.“

Šiuo metu pusvidutinio svorio kategorijoje, kurioje varžosi Kavaliauskas ir Stanionis, yra apstu talento. Vienas iš galimų „Mean Machine“ varžovų gali būti talentingasis Jaronas „Bootsas“ Ennis (29-0).

Apie tokią potencialią kovą paklaustas E. Kavaliauskas atsakė: „Jeigu bus susitarta dėl šios kovos, tuomet būtų puiku. Niekada neatsitrauksiu nuo kovos, svarbu, kad viskas būtų sutarta. Man reikia kovoti su geriausiais, o Bootsas parodė, kad jis yra nuostabus kovotojas.

„Aš noriu kovoti su žinomais boksininkais, kurie turi dideles fanų bazes. Noriu kovoti su vyrukais, kuriuos sunku įveikti, kurie yra geri kovotojai su aukštais reitingais“, – ambicingai kalbėjo lietuvis. 

34-erių boksininkas taip pat negailėjo pagyrų savo buvusiam varžovui Vergilui Ortizui jaunesniajam (19-0). Prieš kiek daugiau nei metus amerikietis būtent įveikė kovotoją iš Lietuvos, kuomet teisėjai sustabdė kovą devintajame raunde. 

E. Kavaliauskas buvo paklaustas apie potencialią kovą tarp buvusių jo varžovų – V. Ortizo ir T. Crawfordo.

„Manau, kad Vergilas Ortizas turi daugiau jėgos. Manau, kad V. Ortizas įveiktų Terrence'ą Crawfordą. Jis būtų favoritas šioje kovoje. Manau, kad Vergilas Ortizas galbūt net su nokautu galėtų įveikti Crawfordą.

„V. Ortizas šiuo metu yra stipresnis kovotojas. Aš pats pajaučiau Vergilo smūgius, galiu tiek pasakyti. Pajaučiau jo stiprius smūgius ir kova baigėsi anksčiau laiko, yra kaip yra“, – teigė „Fight Hub TV“ kanalui vėl pergalės jausmą pajautęs lietuvis. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos