WBN medikai praneša – M. Tysono ir J. Paulo kova greičiausiai neįvyks © Scanpix nuotr.

Liepos 20-ąją dieną turėjo įvykti vienas didžiausių kovinio sporto renginių istorijoje, kuriame profesionalioje kovoje turėjo susitikti legenda Mike'as Tysonas ir Jake'as Paulas

Dėl M. Tysono sveikatos sutrikimų kova buvo oficialiai nukelta, tačiau dabar darosi vis aiškiau, kad kova gali išvis neįvykti.

Kiek anksčiau M. Tysoną Majamyje dėl opos paūmėjimo pradėjo pykinti ir ėmė svaigti galva, tačiau 57-erių legenda teigė, kad jis jaučiasi „100 procentų“ geriau ir kad reikalai dėl kovos nepasikeitė, tačiau panašu, kad tai buvo netiesa. „Netflix“ paskelbė, kad iškilusi nelaimė apribojo M. Tysono galimybes deramai treniruotis kovai.

Pats J. Paulas skelbė, kad kova galėtų būti nukelta į rudenį, tačiau WBN medikai tvirtino, kad kova tikriausiai taip ir neįvyks, kadangi kaip jie teigė, vienas stiprus smūgis į pilvą M. Tysonui galėtų kelti grėsmę gyvybei. Po tokio incidento legendai tektų atlikti sunkią operaciją.

WBN taip pat pareiškė, jog jei M. Tysonas tokioje kovoje ir tokioje kondicijoje būtų sunkiai sužeistas, jo šeima galėtų pradėti ieškinį, kurio suma galėtų perkopti renginio vertę.

Po šių naujienų J. Paulas pradėjo intensyviai ieškoti kito oponento, kuris galėtų su juo susikaupti liepos 20-ąją dieną. Šiuo metu pagrindiniai variantai yra buvęs UFC kovotojas Darrenas Tillas, kuris arba buvęs WBC vidutinio svorio kategorijos pasaulio čempionas Julio Cesaras Chavezas jaunesnysis. Abu šie kovotojai turėjo kovoti prieš pagrindinę J. Paulo ir M. Tysono kovą liepos 20-ąją dieną.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos