Alytuje – triuškinama „Wolves“ pergalė © FIBA nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) susitiko du pastaruoju metu gerėjančią formą demonstruojantys klubai. 

„Wolves“ (12-5) Alytuje palaužė Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ (7-10) pasipriešinimą – 94:73 (21:20, 22:15, 21:22, 30:16). 

Rungtynės prasidėjo lygiai, o besibaigiant antrajam kėliniui tarp komandų taip pat vyravo „status quo“ – 35:35. Vis dėlto prieš pat ilgąją pertrauką trumpą spurtą surengę „vilkai“ po Jeffery Tayloro metimo truktelėjo į priekį 43:35. 

Komandoms grįžus iš rūbinių Adas Juškevičius skirtumą pavertė dviženkliu – 50:39. Kėdainių klubas atsisakė pasiduoti ir po Danieliaus Lavrinovičiaus dvitaškio su pražanga priartėjo 53:57. Vis dėlto ketvirtajame kėlinyje šeimininkai surengė spurtą 14:0, o Bradui Davisonui pralaužus ledus skirtumas jau buvo nepanaikinamas (63:80). 

Likus žaisti pusketvirtos minutės aikštėje pasirodė ir mažiau rungtyniaujantys Juanas Gomezas de Liano, Herkus Kumpys, Tomas Pačėsas jaunesnysis bei Lorenas Stoškevičius. 

Statistiškai naudingiausiu mačo žaidėju tapo Eigirdas Žukauskas – 32 minutės, 22 taškai (4/4 dvitaškių, 4/6 tritaškių, 2/2 baudų metimų), 3 atkovoti ir 2 prarasti kamuoliai, 3 rezultatyvūs perdavimai, blokas, 3 pražangos bei 24 naudingumo balai. 

„Wolves“ fiksuoja jau trijų pergalių seriją, anksčiau parklupdę Vilniaus „Rytą“ ir Utenos „Uniclub Casino – Juventus“. Tuo tarpu Kėdainių klubas tik bandė pradėti savo seriją, praėjusiame ture nugalėdamas Pasvalio „Pieno žvaigždes“.  

„Vilkai“ šia pergale pavijo antrąją vietą lygoje užimantį Vilniaus „Rytą“ (12-4), „Nevėžis-Optibet“ dalinasi aštuntąją vietą su Klaipėdos „Neptūnu“ (7-9).

Straipsnio įvertinimas: 0 1
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos