Belgrado ekipos medžioja Eurolygos klubų krepšininkus © Euroleague nuotr.

Eurolygos kovas reguliariajame sezone jau baigusios Belgrado „Partizan“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipos ruošia komplektaciją kito sezono iššūkiams.

Skelbiama, jog Belgrado „Partizan“ komandos gretas turėtų papildyti tris sezonus Vitorijos „Baskonia“ ekipoje praleidęs Vanja Marinkovičius. Serbas šią savaitę oficialiai atsisveikino su baskų klubu.

Gynėjas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 11 taškų, atkovodavo po 2,5 kamuolio ir atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo per 26 ant parketo praleistas minutes.

Tuo tarpu į Belgrado „Crvena Zvezda“ sudėtį turėtų grįžti pažįstamas veidas – Luca Vildoza. Skelbiama, jog abi pusės jau yra susitarusios dėl kontrakto sąlygų, nors L. Vildoza dar tęsia sezoną Eurolygoje bei Graikijos lygoje.

Argentinietis praeitą vasarą būtent iš „Crvena Zvezda“ komandos persikėlė į Ergino Atamano treniruojamą Atėnų „Panathinaikos“ klubą, tačiau jo karjeros stotelė Graikijoje toli gražu nėra tokia gera, kokia buvo Serbijoje.

Eurolygoje L. Vildoza vidutiniškai per vos 15 minučių pelno 5,8 taško, sugriebia 1,5 kamuolio ir atlieka 1,5 rezultatyvaus perdavimo. Prieš persikeliant į Atėnus, Belgrado ekipos gretose gynėjas per 24 minutes fiksuodavo 12,6 taško, 2,5 atkovoto kamuolio, 3,9 rezultatyvaus perdavimo bei 12,2 naudingumo balo.

 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos