„Bucks“ fantastiškose mače su pratęsimu laimėjo lemiamas 7-ąsias rungtynes prieš „Nets“ © Unsplash nuotr.

Milvokio „Bucks“ lemiamose 7-osiose rungtynėse išvykoje išplėšė pergalę prieš Bruklino „Nets“ 115:111(25:28, 22:25, 35:28, 27:28, 6:2). 

Rungtynės buvo tikrai fantastiškos, visos jos vyko taškas į tašką. Pagrindinis veiksmas vyko ketvirto kėlinio pabaigoje, kai likus dviems minutėms iki rungtynių pabaigos Jamesas Hardenas įmetė tritaškį nuo lentos ir išvedė „Nets“ iki 5 taškų pranašumo. 

Tačiau tuomet „Bucks“ atsakė savo spurtu 13:4 ir likus kiek daugiau nei pusės minutės iki rungtynių pabaigos „Nets“ jau atsiliko keturiais taškais, o tuomet Kevinas Durantas sprogo, įmetė du dvitaškius per dvi atakas, Bruklinas vienąsykį apsigynė ir buvo išplėštas pratęsimas. Pačiam Kevinui Durantui nedaug pritrūko, jog būtų išplėšta ir pergalė, tačiau paskutiniu metimu „Nets“ lyderis tritaškio liniją kiek mynė. 

Pats pratęsimas buvo gan vangokas, žaidėjai jau buvo pavargę, vos 6 taškai buvo įmesti per beveik visą pratęsimą, o likus 0.3 sekundėm iki mačo pabaigos, tašką dar padėjo ir Brookas Lopezas. 

Taip „Bucks“ pateko į Rytų konferencijos finalą, o ten susitiks su „Hawks“ – „76ers“ poros nugalėtoju, ten serijoje šiuo metu lygybė – 3:3. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos