„Bucks“ išplėšė 7-ąsias rungtynes prieš Bruklino „Nets“ © Pixabay nuotr.

Šią naktį Bruklino „Nets“ galėjo laimėti seriją prieš Milvokio „Bucks“ ir laimėti seriją bei išsiveržti į Rytų finalą, tačiau to nepadarė. 

„Bucks“ prieš „Nets“ laimėjo 104:89(26:19, 33:29, 19:19, 26:22) ir serijos rezultatą išlygino 3:3. Dabar iš šeštadienio į sekmadienį naktį lauks lemiamos serijos 7-osios rungtynės. 

Šiame mače kontrolę savo pusėje turėjo Milvokio ekipa, pirmavo beveik visų rungtynių metu. Ketvirtajame kėlinyje po 10:0 spurto „Nets“ buvo priartėję prie „Bucks“ iki 5 taškų skirtumo(82:77), tačiau tuomet savo spurtu 14:0 atsakė Milvokis ir mačo likimas tapo aiškus. 

Rezultatyviausias „Bucks“ gretose buvo pergalės vedlys Khrisas Middletonas, kuris pelnė 38 taškus bei atkovojo 10 kamuolių. Jam puikiai talkino ir Giannis Antetokounmpo, kuris pelnė 30 taškų, atkovojo 17 kamuolių, o „Nets“ negelbėjo net ir 32 Kevino Duranto taškai. 

Tuo tarpu, kitose serijose ateinančią naktį gali laukti potencialiai lemiami serijos mačai. Atlantoje susitiks „Hawks“ bei „76ers“ ekipos, o Los Andžele susikaus šeimininkai „Clippers“ su „Jazz“. Abiejuose serijose rezultatas yra 3-2 ir šeimininkai gali laimėti savo serijas.

Tiesa, pastaruoju metu NBA labai daug įvairių naujienų, o vienos iš svarbiausių yra tos, jog vienas iš „Clippers“ lyderių Kawhi Leonardas patyrė potencialią kelio raiščio traumą ir neribotam laikui iškrito iš rikiuotės. Tuo tarpu, „Suns“ lyderis Chrisas Paulas užsikretė koronavirusu ir gali būt, jog savo ekipai Vakarų finalo serijos pradžioje negalės padėti. Taip pat vienas iš „Nets“ lyderių Kyrie Irvingas kol kas žaisti irgi negali. 

Pirmadienį vėliausiai jau turėtų būti aiškios visos konferencijų finalų poros. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos