Charakterį demonstravęs Kauno „Žalgiris“ krito prieš Madrido „Real“ © zalgiris.lt nuotr.

Eurolygoje ir toliau pirmą pergalę medžioja Kauno „Žalgiris“ (0-9), kuris penktadienio vakarą kovojo prieš Madrido „Real“ (7-2), tačiau patyrė eilinį pralaimėjimą. Mūsiškiai po permainingos kovos turėjo pripažinti namų ekipos pranašumą, nors momentais pavyko pademonstruoti tikrai kokybišką krepšinį. 

Galutinis rezultatas 82:95 (11:20, 34:31, 25:24, 12:20) varžovų naudai.

Pirmasis ketvirtis kauniečiams nebuvo sėkmingas ir varžovai susikūrė beveik dviženklį pranašumą. Tiesa, antrasis kėlinys buvo visiškai kitoks ir abi komandos demosntravo uraganinį puolimą bei pasižymėjo rezultatyvumu. „Žalgiriui“ pavyko iki ilgosios pertraukos sušvelininti atsilikimą, o po jos abi ekipos pratęsė sėkmingą žaidimą ir toliau rinko taškus. 

Lemiama mačo dalis, kurį laiką teikė vilčių pakovoti dėl pirmosios pergalės šiame sezone, o atsilikimas buvo sumažėjęs iki 3 taškų. Visgi, po keleto nesėkmingų Kauno ekipos atakų ir prastos gynybos „Real“ įgyjo solidų pranašumą ir išlaikė pergalę rankose. 

„Žalgiris“ žaidė be anksčiau traumas patyrusių Joffrey Lauvergne‘o ir Pauliaus Jankūno, bet ir be Josho Nebo, kuris jau Madride treniruotės metu susižeidė čiurną.

Pralaimėtojų gretose rezultatyviausias buvo Tyleris Cavanaugh 14 (3/6 tritaškių), Lukas Lekavičius (10 rez. perd.) ir Nielsas Giffey po 12, Marekas Blaževičius pridėjo 10 taškų.

Nugalėtojus į pergalę vedė Guerschonas Yabusele su 15 taškų, Sergio Llullas pridėjo 13, Thomasas Heurtelis ir Vincentas Poirier po 12.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos