Diena su M.Krivu: nuo pusryčių ir mokyklos iki emocijų rungtynėse (VIDEO) © LKL.lt nuotr.

Sparčiai tobulėjantis Kauno „Žalgirio“ jaunimo komandos žaidėjas Motiejus Krivas plačiais žingsniais veržiasi į vyrų krepšinį. Tiesa, 18-metis jaunuolis dar gyvena 12 klasės baigimo ir treniruočių su dublerių ir vyrų komandomis ritmu.

„Žalgiris TV“ specialiame reportaže supažindina su įprastine vieno talentingiausių savo kartos aukštaūgių diena.

„Žalgirio“ treniruočių centre jau antrus metus su kitais jaunaisiais žalgiriečiais gyvenantis M.Krivas savo dieną pradeda nuo pasiruošimo kelionei į mokyklą: pusryčiai, vadovėlių susikrovimas ir kelionė viešuoju transportu į „Vyturio“ gimnaziją.

„Žadu laikyti keturis egzaminus – matematikos, lietuvių ir anglų kalbų bei biologijos“, – šyptelėjo savo kambario duris „Žalgiris TV“ kūrybinei komandai atvėręs M.Krivas.

Po pamokų M.Krivas skuba atgal į „Žalgirio“ treniruočių centrą, kur pasidėjęs kuprinę, keliauja pavalgyti į restoraną „Svarstyklės“. Čia „Žalgirio“ sistemos treneriai ir žaidėjai gauna pietus ir vakarienę.

„Pietums labai gerai koks nors kepsnys su ryžiais, o vakarienei po sunkios treniruotės norisi mėsos“, – teigė žalgirietis.

Po pietų M.Krivo laukia prakaito liejimas krepšinio aikštelėje. Žaidėjas neretai kviečiamas prisijungti prie „Žalgirio“ vyrų komandos treniruočių, kur tenka stumdytis su Eurolygos kovų užgrūdintais žalgiriečiais.

Jeigu M.Krivo laukia Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynės, krepšininkas prieš dvikovą atlieka priešrungtynines procedūras.

„Jeigu turime treniruotę „Žalgirio“ treniruočių centre, į treniruoklių salę atkeliaujame 45 minutes prieš treniruotę. Man nemėgstamiausias – prisitraukimų treniruoklis“, – aiškino žaidėjas.

M.Krivas, aprodęs jaunųjų žalgiriečių rūbinę, papasakojo, ką prieš rungtynes akcentuoja „Žalgiris-2” trenerių štabas.

Reportaže taip pat išvysite momentus iš M.Krivo pasirodymo NKL rungtynėse bei karštas trenerių emocijas.

Visą reportažą jau dabar galima peržiūrėti Kauno „Žalgirio“ „YouTube“ kanale.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos