G. Masiulis: „Kai čempionai tavimi domisi – nematau prasmės ilgai galvoti“ © FIBA nuotr.

Paskutinę vasaros dieną – dar viena pažintis su Vilniaus „Ryto“ naujoku. „Jeep“ arenoje komikas Paulius Ambrazevičius pakalbino prieš keletą dienų prie „Ryto“ treniruočių proceso prisijungusį Gytį Masiulį. 

„Iš tikrųjų „Rytas“ manimi domėjosi ne pirmą sezoną, rodė iniciatyvą jau porą metų. O tėtis kaip tik palaikė mano sprendimą, sakė, kad jis yra protingas, nes „Rytas“ – rimta organizacija ir kaip bebūtų tai yra Lietuvos čempionai, o kai čempionai tavimi domisi – nematau prasmės ilgai galvoti“, – apie sprendimą žaisti sostinėje kalbėjo 24-erių puolėjas.

Puolėjui šią vasarą du kartus teko padirbėti ir Lietuvos vyrų rinktinėje, ir anot G. Masiulio, su sostinės ekipos strategu Giedriumi Žibėnu jam jau tekę susipažinti anksčiau. 

„Giedrius Žibėnas buvo skautu mūsų U18 rinktinėje, tad pažinojau jį nuo seno. O dabar vasarą buvau dvejose rinktinėse – vienoje vasaros viduryje, kitoje gale. Teko su Giedriumi pakalbėti dėl žaidimo „Ryte“ ir įkalbino“, – šypsodamasis sakė puolėjas.

Visų laikų „Betsafe–LKL“ atkrintamųjų varžybų naudingumo rekordą 2019 m. pagerinęs G. Masiulis bronzinės serijos starte prieš panevėžiečius buvo nesulaikomas. 33 taškų, 7 atkovotų kamuolių ir 46 naudingumo balų rodikliai tą vakarą degė puolėjo statistikoje. 

„Tos rungtynės buvo kosmosas. Atrodė, kad galėjau su koja spirti kamuolį ir būtų įkritę iš tritaškio. Treneris išleido mane penktu numeriu, „Lietkabelis“ šiek tiek rizikavo manimi, įmečiau kelis tritaškius, kai įmeti, tada ir sparnai užauga, riešas minkštesnis ir visus kitus metimus susiurbė“, – karjeros mačą prisiminė G. Masiulis.

Tą sezoną su Klaipėdos „Neptūnu“ bronzos medalius iškovojęs 207 cm ūgio puolėjas sulaukė ir individualaus pripažinimo – G. Masiulis buvo išrinktas geriausiu jaunuoju lygos žaidėju.

30 minučių trukmės pokalbyje – G. Masiulio pasakojimai apie vyrų ir jaunimo rinktines, karjeros etapą užsienyje bei kompiuterinius žaidimus. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos