Jonavoje – išvarytas V. Šeškus ir antroji „Labas Gas“ pergalė © LKL.lt nuotr.

Jonavos „CBet“ (11-9) komanda „Betsafe-LKL“ gavo šaltą dušą prieš Citadele KMT finalo ketverto turnyrą.

Be išvaryto Virginijaus Šeškaus mačą baigusi Jonavos ekipa namuose 74:85 (24:21, 27:17, 13:21, 13:26) nusileido Prienų „Labas GAS“ (2-18) klubui.

Prienų klubas laimi antras rungtynes iš ketverių pastarųjų „Betsafe-LKL“.

„CBet“ komanda vertėsi ne tik be traumuoto Vytauto Šulskio, bet ir praeito mačo metu čiurną susižeidusio Edvino Šeškaus.

7:0 – taip atrodė mačo pradžia, kurią kūrė Jeffery Garrettas ir Goranas Huskičius. Pirmuosius taškus prieniškiams pelnė iš toli pataikęs Kyanas Andersonas, o Roberto Keliačiaus tritaškis rezultatą persvėrė – 8:7. „Labas GAS“ tęsė gerą atkarpą (12:7), bet įsibėgėti šeimininkai neleido ir po pirmo ketvirčio pirmavo 24:21.

Glynnas Watsonas ėmėsi kompensuoti netektis ir tapo ryškiu lyderiu savo komandoje. Būtent jo 7 taškai paeiliui antrojo kėlinio pradžioje suteikė „CBet“ svarų pranašumą – 31:21. Darius Tarvydas nutraukė sausrą kitoje aikštės pusėje, tačiau iniciatyvos iš savo rankų jonaviškiai nepaleido – 41:27. Puolime užtikrintai atrodę šeimininkai į ilgąją pertrauką išėjo pirmaudavo 51:38.

Beje, G.Watsonas per du kėlinius pelnė 19 taškų, atliko 4 perdavimus bei rinko 24 naudingumo balus, rungtyniavęs be keitimų.

„CBet“ trečiajame kėlinyje į aikštę žengė tvirtai ir neleido oponentams kurstyti intrigos – 59:42. Tačiau tai buvo tyla prieš audrą. Galiausiai „Labas GAS“ parodė kitą veidą, surengė spurtą 14:0 ir vedama Tauro Jogėlos kvėpavo į nugaras Jonavos vyrams – 56:59. Maža to, „CBet“ neteko vyr. trenerio Virginijaus Šeškaus, kuris trečiojo kėlinio gale užsidirbo antrą techninę pražangą. Galiausiai G.Watsonas ir Martinas Laksa padėjo jonaviškiams ketvirtį baigti pirmaujant 64:59.

Justinas Jogminas ir K.Andersonas ėmė tempti į priekį prieniškius, o J.Wilsonas rezultatą persvėrė – 71:70. Tai buvo lūžis rungtynėse, kadangi „Labas GAS“ tik bėgo pirmyn – 77:72. Maža to, Dominykas Domarkas pataikė iš toli, o T.Jogėla galutinai žudė šeimininkus – 82:72.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos