K. Maksvytis: apie artėjančią dvikovą, komandos naujoką ir A. Butkevičiaus traumą © LKL nuotr.

Šią savaitę Kauno „Žalgiris“ Eurolygoje susitiks su ekipa iš Vokietijos – Berlyno ALBA. Kauniečių vyriausiasis strategas apžvelgė artėjančią dvikovą.

„Tai yra nestandartinis varžovas. Daug jaunų krepšininkų ir jie žaidžia per kelias pozicijas. Tai yra pavojinga komanda ir tikrai nesvarbu, kad yra lentelės apačioje. Jie meta daug tritaškių, bėga į greitą puolimą. Turime nesivelti į jų taškų lenktynes“, - teigė treneris.

Paklaustas apie galimą papildymą iškritus A. Butkevičiui treneris teigė: „Stebime rinką. Žiūrėsime, kaip naujokas įsipaišo ir kurią poziciją turėsime stiprinti. Priimsime sprendimus“.

K. Maksvytis taip pat įvardino praradimus praradus svarbų komandos žaidėją: „Praradome fiziškumo ir energijos. Daugiau minučių gaus Ulanovas, nes jis yra tikrasis trečiasis numeris. Tai yra didžiule netektis“, - sakė jis.

K. Maksvytis apie E. Sumnerį atsiliepė iš teigiamos pusės: „Iš žmogiškosios pusės susidariau labai gerą įspūdį. Vakar neturėjome jam leisti žaisti, bet norime kuo greičiau įtraukti jį į procesą. Tikiuosi, kad per savaitę dės kelis didelius žingsnius ir įneš savo vaidmenį. Prieš ALBA jis tikrai jis pasirodys aikštelėje“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos