K. Maksvytis nesigaili sprendimo prisijungti prie „Žalgirio“: „Komanda serga ir ją reikia gydyti“ © LKL.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ pirmą kartą istorijoje nežais LKL finale. Ketvirtosiose serijos rungtynėse prieš „Lietkabelį“ kapituliavę žalgiriečiai kovos dėl bronzos medalių prieš „Šiauliai-7bet“.

Po rungtynių „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis pasveikino varžovus su pergale ir teigė, jog nesigaili sprendimo prie „Žalgirio“ prisijungti jau nuo šio sezono pabaigos.

„Sveikinu „Lietkabelį“. Nenoriu pripažinti, kad jie stipresni, bet skaičiai rodo kitą. Jie laimėjo tris sykius iš eilės, todėl nusipelnė patekti į finalą. Nesugebėjome surasti tinkamų sprendimų ir pagauti tinkamo ritmo, todėl pralaimėjome seriją“,– kalbėjo strategas.

„Nesigailiu. Daug kas sakė, kad patogiau ateiti nuo rugsėjo ir pasirinkti su tinkamus žaidėjus. Kai gauni „Žalgirio“ pasiūlymą, negalvoji ir imiesi darbo. Nesigailiu. Aš visą karjerą ėjau sunkiais keliais ir nesirinkau, kur patogiau ar kur geriau“,– apie sprendimą prisijungti prie „Žalgirio anksčiau laiko kalbėjo K. Maksvytis.

Treneris pripažino, jog į lemiamas rungtynes Edgaras Ulanovas grįžo anksčiau nei turėjo.

Medikai kalbėjo apie 3 savaites. Praėjo šiek tiek mažiau dienų, bet šiandien jau traukėme tą kortą, tik mažiau minučių jį naudojome“,- teigė treneris.

Mažojo finalo serija prasidės ateinantį trečiadienį, Kaune.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos