K. Maksvytis: „Pasigedau didesnės motyvacijos ir kovos“ © LKL.lt nuotr.

Klaipėdos „Neptūnas“ savo namuose 70:68 įveikė Kauno „Žalgirį“ ir išrašė kauniečiams pirmą pralaimėjimą per LKL ketvirtfinalių istoriją. Serijos rezultatas tapo 1:1. 

Po mačo „Žalgirio“ strategas Kazys Maskvytis kalbėjo: „Jie parodė didesnę kovą, man taip pasirodė. Kas liečia mūsų komanda, mes negalime laimėti su pusantro žaidėjo. Žaidė Lukas, kažkiek Karolis prisidėjo. 

„Visų pirma, reikia atsinešti kovą, o tada rungtynių plano išpildymą. Jeigu Želionis tris kartus iš eilės praeina į kairę pusę, tai čia jau ne trenerio kaltė. Čia yra žaidėjo inviduali klaida. Pralaimėjome, padarysime išvadas, važiuojam į Kauną. 

„Pasigedau didesnės motyvacijos, didesnės kovos“, – teigė kauniečių treneris. 

K. Maksvytis taip pat užsiminė, kad traumą patyrusiam Edgarui Ulanovui gali būti blauzdos trauma arba kažkas rimčiau, tačiau užtikrino atsakymo neturėjo. 

Tuo tarpu, nugalėtojų treneris Dainius Adomaitis džiūgavo dėl dviejų dalykų: „Man labiausiai patiko du dalykai, kad žaidėjai patys patikėjo, kad galima kovoti su tokiu fiziškumu, kurį siūlo „Žalgiris“ ir, kad galime laimėti. 

Labiausiai džiugu ir dėl salės. Ta atmosfera labai daug duoda, begalo svarbu žaidėjams jausti palaikymą sirgalių. Tai salė šiandien mums davė“, – padėką sirgaliams išreiškė „Neptūno“ strategas. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos