K. Middletono ir J. Holiday vedami „Bucks“ po 47 metų pertraukos pateko į NBA finalą © Unsplash/Tim Hart nuotr.

Šią naktį Milvokio „Bucks“ nugalėjo Atlantos „Hawks“ 118:107(28:24, 19:19, 44:29, 35:27) ir Rytų finalo serijoje triumfavo 4:2 bei po 47 metų pertraukos pateko į NBA finalą. 

Rungtynių lūžis įvyko 3 kėlinyje, kai Milvokio ekipa pelnė net 44 taškus, o pusė iš jų – Khrisas Middletonas, kuris per vieną kėlinį pelnė net 22 taškus. Tą kėlinį „Bucks“ laimėjo 15 taškų skirtumu. 

Rungtynių pabaigoje „Hawks“ dar bandė vytis savo varžovus ir buvo priartėję iki 6 taškų(101:107), tačiau „Bucks“ tuomet susikaupė, artimiausiu minučiu rezultatas buvo 9:5 ir rungtynes uždarė PJ Tuckerio tritaškis iš aikštelės kampo. 

Nors šiose rungtynėse „Bucks“ vertėsi ir be savo lyderio Giannio Antetokounmpo, tačiau jį puikiai pavadavo Jrue Holiday su Khrisu Middletonu ir į pergalę Milvokio klubą vedė būtent jie. Jrue Holiday trūko vos vieno atkovoto kamuolio bei rezultatyvaus perdavimo iki trigubo dublio, o taip pat įžaidėjas pelnė ir 27 taškus. 

Khrisas Middletonas pridėjo 32 taškus, 4 rezultatyvius perdavimus ir 7 atkovotus kamuolius. 

Į šias rungtynes grįžęs „Hawks“ gretose Trae Youngas pelnė vos 14 taškų ir nei vieno tritaškio nepataikė iš 6 bandymų. 

Dabar „Bucks“ keliauja į NBA finalą, kur susitiks su Fynikso „Suns“. Artimiausios NBA finalo rungtynės jau už dviejų dienų – naktį iš pirmadienio į antradienį. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos