Kauno „Žalgiris“ susirado naujus partnerius © BC Žalgirio nuotr.

Įsibėgėjus 2021–2022 metų krepšinio sezonui, Kauno „Žalgiris“ pasirašė naują bendradarbiavimo sutartį su AB „Kauno grūdai“. Nuo 2021 metų gruodžio įmonė tampa viena iš Kauno „Žalgirio“ partnerių.

„Žalgirio“ arenos kaimynystėje, kitoje Nemuno pusėje įsikūrę AB „Kauno grūdai“ yra gerai žinoma, ne vieną dešimtį sėkmingų veiklos metų skaičiuojanti lietuviško kapitalo įmonė. Tai viena didžiausių žemės ūkio produktų perdirbimu užsiimančių bendrovių Lietuvoje, kurios veiklos kryptys apima grūdų supirkimą ir jų perdirbimą, miltų bei greitai paruošiamų produktų, kombinuotų pašarų gamybą, prekybą žaliavomis ir kitas paslaugas.

„Esame Kauno įmonė, todėl nesuklysiu sakydamas, kad didžioji dalis mūsų įmonės darbuotojų yra aistringi Kauno „Žalgirio“ gerbėjai. Džiaugiamės ir didžiuojamės galėdami bendradarbiauti su savo miesto komanda ir tapti naujaisiais Kauno „Žalgirio“ partneriais“, – sakė AB „Kauno grūdai“ generalinis direktorius Andrius Pranckevičius.

Pasak bendrovės vadovo, įmonė nuolatos aktyviai dalyvauja įvairiose socialinėse iniciatyvose, remia nacionalinius ir regioninius kultūros bei sporto renginius. Ypatingas dėmesys skiriamas aktyvaus gyvenimo būdo skatinimui tiek visuomenėje, tiek įmonės viduje. Sveikesnio gyvenimo būdo propagavimas – viena iš įmonės socialinės atsakomybės sričių.

„Didelė garbė pradėti dirbti kartu su legendine Lietuvos krepšinio komanda, kuri yra įkvėpimas ir sektinas pavyzdys kiekvienam lietuviui. Mes, kaip ir Kauno „Žalgiris“, siekiame būti savo srities lyderiais, todėl tikimės, kad ši nauja partnerystė tarp tikrų kauniečių bus lydima abipusės sėkmės ir išaugs į ilgametę draugystę“, – kalbėjo A. Pranckevičius.

Jam antrino ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas, pasidžiaugęs naująja partneryste.

„Visada smagu bendradarbiauti su savo srities lyderiais. Toks yra ir vienas mūsų strateginių tikslų. Tikime, kad su laiku ši partnerystė tik augs ir stiprės“, – sakė P. Motiejūnas.

AB „Kauno Grūdai“ priklauso vienai didžiausių Baltijos šalių regiono žemės ūkio ir maisto gamybos įmonių grupei AB „Linas Agro Group”, vykdančiai veiklą visoje gamybos grandinėje nuo lauko iki stalo. Po AB „Linas Agro Group” akcijos kotiruojamos „Nasdaq Vilnius“ vertybinių popierių biržoje.  Po 2021 m. liepos mėnesį įvykusio „KG Group LT“ įsigijimo sandorio, AB „Linas Agro Group” valdo 79 įmones, kurių bendros metinės pajamos siekia apie 1,6 mlrd. eurų.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos