Kauno „Žalgiris“ tik po dviejų pratęsimų sugebėjo įveikti Alytaus „Dzūkiją“ © zalgiris.lt nuotr.

Alytuje beveik neįvyko metų staigmena Lietuvos krepšinyje. Nedaug trūko, jog Kauno „Žalgiris“ būtų kritęs prieš Alytaus „Dzūkiją“, tačiau lemiamu metu žalgiriečių metimai buvo taiklūs ir svečiai išsigelbėjo. 

Alytaus „Dzūkija“ namuose po dviejų pratęsimu 100:105 (17:26, 20:14, 14:17, 30:24, 14:14, 5:10) nusileido Lietuvos čempionams Kauno „Žalgirio“ ekipai. 

Šiose rungtynėse Martino Schillerio auklėtiniai galėjo ir pralaimėti po pirmų 40 minučių, tačiau pirmą pratęsimą tiksliu tolimu metimu išplėšė Artūras Milaknis. 

Antrąjį pratęsima taip pat išplėšė taiklūs „Žalgirio“ metimai. Iš po krepšio pataikė Nielsas Giffey'us, o Emmanuelis Mudiay iš vidutinio nuotolio rezultatą išlygino. Nors vienu metu kauniečiai jau atsiliko net 4 taškais ir buvo like mažiau nei 20 sekundžių. 

Šiose rungtynėse į pergalę „Žalgirį“ vedė Emmanuelis Mudiay, kuris surinko 32 taškus, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo tiek pat kamuolių. 

„Dzūkijos“ gretose puikiai žaidė Justas Furmanavičius, kuris pelnė 26 taškus. Alytaus ekipai puikiai talkino ir legioneriai: Joshua Newkirkas surinko 25 taškus, o Dylanas Frye'us surinko 16. 

Kitame mače LKL „Žalgiris“ prieš Eurolygą susitiks su Panevėžio „Lietkabeliu“ išvykoje. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos