Krachas persikėlė į LKL frontą – visą mačą miegojusiam „Žalgiriui“ spurtas rungtynių gale prieš „Rytą“ nepadėjo © Žalgiris nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje „Betsafe-LKL“ šį vakarą įvyko pirmasis sezono grandų susitikimas tarp Kauno „Žalgirio“ (8-1) ir Vilniaus „Ryto“ (7-1) ekipų. Tiesa, nors favoritu buvo laikyti kauniečiai jie patyrė skaudžią nesėkmę namuose, o taip pat pirmą kartą pralaimėjo šiame sezone. 

Galutinis rezultatas 75:84 (18:21, 8:25, 21:17, 28:21).

Rungtynių pradžioje vyko atkakli kova, tačiau vilniečiai sugebėjo susikūrti keleto taškų pranašumą. Visgi, antrame ketvirtyje kovos jau nebeliko ir svečiai puikiu puolimu susikūrė dviženklį pranašumą ir užtikrintai pirmavo. 

Po ilgosios pertraukos „Žalgiris“ bandė sugrįžti į kovą ir šiek tiek sušvelnino atsilikimą, tačiau „Ryto“ krepšininkai vis dar solidžiai pirmavo. Lemiamame ketvirtyje nugalėtojas atrodė aiškus, tačiau likus pusei laiko žaisti, iniciatyvos ėmesi Lukas Lekavičius, kurio taiklūs metimai ir rezultatyvūs perdavimai įnešė intrigos. 

Visgi, nors vienu momentu skirtumas tarp komandų buvo 5 taškai, tačiau dėl pergalės pakovoti nepavyko ir šio susitikimo nugalėtojai tapo Vilniaus „Ryto“ ekipa. 

Kauno „Žalgiris“: L. Lekavičius 23 (4/5 tritaškiai), J. Nebo 12, M. Kalnietis ir A. Milaknis po 8.

Vilniaus „Rytas“: I. Buva 21, M. Girdžiūnas 21, L. Uleckas 11.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos