„Lietkabelio“ gretas palieka B. Griciūnas © Lietkabelis nuotr.

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ komandą paliko tarpsezoniu prisijungęs vidurio puolėjas Benas Griciūnas. Sutartis su aukštaūgiu buvo nutraukta abipusiu sutarimu.

Griciūnas Betsafe-LKL pirmenybėse sužaidė 18 rungtynių, kuriose per vidutiniškai 13,5 minučių fiksavo 4,9 tšk., 2,9 atk. kam. ir 3,6 naud. bal. vidurkius. Europos taurės turnyre skaičiai buvo kiek geresni: per beveik 18 minučių centras rinko po 9,8 tšk., 4,6 atk. kam. ir 8,7 naud. bal.

Pastaruoju metu krepšininkas gaudavo mažiau žaidybinio laiko, nežaidė rungtynėse su „Gargždais“, nevyko ir į pastarąsias Europos taurės rungtynes Liublianoje.

Tai kalbėdamas apie išsiskyrimą su Griciūnu paminėjo ir „7bet-Lietkabelio“ direktorius Martynas Purlys: „Komandą papildžius Popovičiui, Beno žaidimo laikas ženkliai sumažėjo, todėl abipusiu susitarimu buvo nuspręsta sutartį nutraukti. Žaidėjas karjerą pratęs užsienio klube, o mes esame dėkingi už darbą kartu siekiant bendrų tikslų.“

Vasarą Griciūnas į  „7bet-Lietkabelį“ atvyko iš Klaipėdos „Neptūno“, kur praleido du sezonus, anksčiau krepšininkas dvejus metus rungtyniavo „Šiauliuose“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos