„Lietkabelis“ išreiškė pasitikėjimą N. Čanaku – su treneriu sudaryta nauja sutartis © Lietkabelis nuotr.

Panevėžio „7Bet-Lietkabelis“ išreiškė pasitikėjimą Nenadui Čanakui – seknačio sezono pasiruošimą Panevėžio klubas pradėjo pratęsdamas sutartį su vyriausiojo trenerio poziciją užimančiu Serbu.

Aukštaitijos komandos fanų pamiltas specialisto naujasis kontraktas galios iki 2025-2026 metų sezono pabaigos pagal formulę „1+1“. Tai bus jau šeštasis N. Čanako sezonas Panevėžyje.

Prieš šią vasarą išvykstant į Ankaros „Turk Telekom“ ekipą bei po mažiau nei pusės sezono grįžęs treneris „7Bet-Lietkabelyje“ darbavosi 2018-2023 metais.

Šį sezoną Aukštaitijos ekipa nerodo gerų rezultatų – po pergalės Pasvalyje panevėžiečiai pakilo vos į 5-ąją vietą „Betsafe-LKL“ turnyrinėje lentelėje, o Europos taurės kovas baigė jau grupių etape.

„Mūsų situacija dabar nėra pati geriausia, todėl esu dar labiau dėkingas, kad klubas vis tiek manimi pasitiki. Iš jų pusės tai yra labai gražus ir garbingas žingsnis. Man tai tik dar didesnė motyvacija. Tikiu ir pasitikiu savo žaidėjais, žinau, kad padarysime viską, ką galime.“, – kalbėjo strategas iš Serbijos.

Gražių žodžių N. Čanakui negailėjo ir klubo savininkas Alvydas Bieliauskas.

„Nenadas yra išlaikytas, savikritiškas, žodžio žmogus. Kaip specialistas, treneris, jis yra į viską įsigilinęs į viską visapusiškai, žino kas vyksta Europoje, net NKL, visur, su juo gali kalbėti visais klausimais. Pas mus jis kaip šeimos narys, tas pasitikėjimas, manau, jam irgi yra labai svarbus.“

Iki „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaigos „7Bet-Lietkabeliui“ liko 5 rungtynės, per kurias panevėžiečiai turi realias galimybes užkopti į 4-ąją poziciją.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos