„Lietkabelis“ susirinko į pirmąją komandos treniruotę © Lietkabelis nuotr.

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ komanda pradėjo pasirengimą naujajam sezonui.

Pirmoje treniruotėje žaidėjams buvo atliekami testai, o prieš juos įvyko susirinkimas, kuriame vyr. treneris Nenadas Čanakas papasakojo apie tai, kas laukia pasiruošimo metu bei ko jis tikisi sezono eigoje.

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) vicečempionai kol kas rengiasi dešimtyje – nėra Gyorgy Golomano bei Kristiano Kullamae, kurie atitinkamai darbuojasi Vengrijos bei Estijos rinktinėse.

„Žvelgiant į klubo pusės, mes norėtume, kad visi žaidėjai būtų treniruotėse, bet krepšininkams yra didelė garbė ginti rungtyniauti savo šalies rinktinėje. Tikiuosi, kad jie pateks į galutinį dvyliktuką ir sėkmingai žais Europos čempionate“, – sakė vyr. treneris N.Čanakas.

„Artėjančiame sezone mes savo žaidimo stiliaus nekeisime – viską pradėsime nuo agresyvios gynybos ir energijos. Tikiuosi, kad gynyboje būsime dar universalesni ir agresyvesni nei buvome praėjusiame sezone. Gagičius mums daug davė puolime žaisdamas po krepšiu, bet su Griciūnu ir Maldūnu mes gynyboje galėsime būti dar agresyvesni“, – teigė strategas.

Tuo tarpu vienas iš trijų ekipoje likusių žaidėjų Vytenis Lipkevičius turi svarbią žinutę visiems: „Reikia pamiršti tai, kas buvo praėjusiame sezone. Turime vėl viską pradėti iš naujo. Nuo to, kad užėmėme antrąją vietą, jokių privilegijų mums nesuteikia. Prie starto linijos visi esame vienodoje pozicijoje.“

Pasirengimo ciklo metu „7bet-Lietkabelis“ jau yra numatęs sužaisti penkerias draugiškas rungtynes, kurių skaičius dar turėtų didėti, kai bus susitarta su būsimais varžovais.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos