Lietuvos rinktinės lyderė G. Petronytė: „Rinktinės nuotaikos pakilios ir kovingos“ © FIBA nuotr.

Lietuvos moterų krepšinio rinktinė kovingomis nuotaikomis pasitinka paskutinį Europos čempionato atrankos varžybų langą. Vasario 9 dieną Vilniuje lietuvės susitiks su Prancūzija, o vasario 12 dieną – Rygoje su Ukraina. Šiuo metu Lietuva atrankos varžybų B grupėje su trejomis pergalėmis ir vienu pralaimėjimu rikiuojasi antroje vietoje. Į birželio mėnesį Slovėnijoje ir Izraelyje vyksiantį Europos čempionatą pateks grupių nugalėtojos ir 4 antrąją vietą užėmusios rinktinės.

„Atvažiuojam ir žinom, kad dvi lemiamos rungtynės. Tai maksimaliai nusiteikę, maksimaliai susikaupę ir norim užbaigti šitą darbą,” – treniruočių stovyklos pradžioje sakė rinktinės kapitonė Gintarė Petronytė.

„Psicholginė būsena rinktinėje yra geresnė. Po dviejų pergalių praeitame lange yra pakylėjimas, žaisime namie, visa tai susideda, kad esame geresnėje padėtyje, nei buvom prieš metus,” – apie laukiančią dvikovą su Prancūzija kalbėjo rinktinės gynėja gabrielė Šulskė.

Europos čempionato atrankos rungtynės Lietuva-Prancūzija vyks vasario 9 d. Vilniuje „Jeep“ arenoje (Ozo g. 14a). Rungtynių pradžia 19:30 val., įėjimas į rungtynes nemokamas.

Straipsnio įvertinimas: 2 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos