LKL naujojo sezono transliacijos – per mokamą platformą © Pauliaus Žukausko nuotr.

Lietuvos krepšinio lyga (LKL) susirado naujus partnerius. Oficialiai paskelbta, jog „Go3“ internetinė televizija ir LKL sudaro naują partnerystę. 

O tai reiškia, kad kito sezono rungtynės, kurių netransliuos televizija, bus transliuojamos per „Go3“ internetinė televiziją, kuri yra mokama. 

Skelbiama, jog krepšinio aistruoliai mėgausis daugiau nei 200 rungtynių per „Go3“ kasmet iki „Betsafe-LKL“ 2024–2025 m. sezono pabaigos. Transliacijos bus tik per BTV kanalą ir „Go3“, daugiau mačų pamatyti niekur nebus galimybės.

„Nuolat judame pirmyn ir mūsų darbus stebi ne tik Lietuva. Jau ne pirmą sezoną jaučiame susidomėjimą iš Latvijos ir Estijos. „Betsafe-LKL“ čempionato komandų sudėtyse dažnai rungtyniauja visų Baltijos šalių atstovai, tikėtina jog taip bus ir šį sezoną. Džiaugiamės naujai prasidėjusiu bendradarbiavimu su Go3“, – sakė LKL prezidentas Remigijus Milašius.

Praeitą sezoną LKL rungtynes sirgaliai internete galėjo žiūrėti per LKL TV, Delfi.lt „YouTube“ platformos kanalą bei „Fanseat“, o dabar bus galimybė stebėti per „Go3“ internetinę televiziją. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos