Mačo pabaigoje mirtiną spurtą prasileidusi Lietuvos rinktinė pripažino ir prancūzų pranašumą © FIBA nuotr.

Lietuvos rinktinė (0-2) Europos čempionatą pradeda dviem pralaimėjimais iš eilės – antrame ture B grupėje nusileido Prancūzijos rinktinei (1-1).

Kazio Maksvyčio auklėtiniai pripažino pranašumą rezultatu 73:77 (25:23, 16:17, 15:10, 17:27).

Pirmieji rungtynių kėliniai, kaip ir mače su Slovėnija, buvo apylygūs, tačiau po dviejų kėlinių Lietuva turėjo jau 6 taškų persvarą (56:50).

Ketvirtajame kėlinyje žymiai užtikrinčiau atrodė prancūzai.

Ketvirčio viduryje po Domanto Sabonio dvitaškio Lietuva pirmavo 2 taškais (64:62), tačiau tuomet prasileido mirtiną Prancūzijos spurtą.

Guerschonas Yabusele pelnė dvitaškį, Evanas Fournier taikliai metė iš toli, Thomasas Heurtelis pridėjo 4 taškus ir prancūzai įsiveržė 7 taškais į priekį (64:71). 

Rokas Jokubaitis dar pelnė tritaškį, tačiau kitoje aikštelės pusėje Rudy Gobertas atkovojęs kamuolį atsakė dėjimu (67:73). 

Dar vienas Jokubaičio tritaškis skirtumą sumažino iki 2 taškų, tuomet E. Fournier realizavo tik vieną baudą, tačiau Ignas Brazdeikis nespėjo išmesti tritaškio ir prieš jį buvo prasižengta.

Antras Brazdeikio metimas skriejo pro šalį, tačiau kamuolį atkovojo Rudy Gobertas, kurio baudų metimai skriejo taikliai ir „Timberwolves“ naujokas be problemų įvirtino Prancūzijos rinktinės pergalę.

Prancūzija po dviejų rungtynių turi vieną pergalę, Lietuvos rinktinė lieka be jų.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos