Naktis NBA: dviejose serijose rezultatas tapo 2-2 © AP nuotr.

NBA atkrintamosiose intrigos netrūksta. Šią naktį Atlantos „Hawks“ su Los Andželo „Clippers“ išlygino savo serijų rezultatas ir dar garantavo bent dvi rungtynes krepšinio žiūrovams. 

Atlantos „Hawks“ įtemptoje kovoje namuose įveikė Filadelfijos „76ers“ 103:100(20:28, 29:34, 31:20, 23:18). Likus dviems minutėms iki rungtynių pabaigos po Furkano Kormazo svečiai pirmavo dar 4 taškais, tačiau tuomet Atlantos komanda pora kart sėkmingai apsigynė, tritaškį pataikė Johnas Collinsas, po prasiveržimo pelnė 2 taškus Trae Youngas, o šalia krepšio savo atakų negalėjo užbaigti Embiidas su Simmonsu. 

Pratęsimą dar galėjo išplėšti Setho Curry tritaškis, tačiau jis skriejo pro šalį. 

„Hawks“ labiausiai į pergalę vedė Trae Youngas, kuris surinko 25 taškus bei atliko net 18 rezultatyvių perdavimų. 

Taip pat serijos rezultatą išlygino ir Los Andželo „Clippers“, kurie savo namuose įveikė Jutos „Jazz“ 118:104(30:13, 38:31, 26:29, 24:31). 

Visą mačą Los Andželo ekipa kontroliavo, Jutos ekipai neleido sugrįžti ar labai priartėti ir galiausiai gan užtikrintai „Clippers“ laimėjo ir serijoje išlygino rezultatą. 

Tiesa, ketvirto kėlinio viduryje traumą patyrė Kawhi Leonardas, kol kas neaišku traumos rimtumas, tačiau net ir jei vienas rungtynes praleistų Leonardas, tai jau būtų itin rimtas praradimas Los Andželo komandai. 

Į pergalę „Clippers“ vedė tas pats Kawhi Leonardas su Paulu George'u, kurie abu surinko po 31 tašką, o bendrai dar pridėjo ir 16 atkovotų kamuolių. 

„Jazz“ ekipai nepadėjo net ir Donovano Mitchello surinkti 37 taškai. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos