Naujokų biržos prognozėse M. Buzelį turėtų pasirinkti „Pistons“ © „Scanpix“ nuotr.

ESPN išplatino 2024 metų NBA naujokų biržos prognozes.

ESPN žurnalistas Jonathanas Givony spėja, jog lietuvį 5-uoju šaukimu turėtų pasirinkti Detroito „Pistons“ ekipa, rungtyniaujanti NBA Rytų konferencijoje.

„Pistons“ buvo blogiausiai tritaškius metanti NBA komanda ir turėjo vieną blogiausių gynybų. Tai reiškia, kad jiems trūksta žaidėjo, kuris gali įmesti ir žaisti gynyboje. Būtent toks yra M. Buzelis. Paskutiniais savo metais mokykloje lietuvis pataikė 45 proc. tritaškių, bet šis rodiklis smuko G lygoje. M. Buzelis pagal savo poziciją tinka „Pistons“ komandos pagrindui ir tai nėra žaidėjas, kuriam reikia specialiai kurti derinius. Jis savo indėlį gali pats įnešti“, – rašo J. Givony.

Detroito „Pistons“ 2023-2024 metų NBA sezone su 14 pergalių ir 68 pralaimėjimais pasiekė prasčiausią rezultatą tarp visų 30-ties ekipų. Ekipa taip pat užfiksavo 28 iš eilės pralaimėjimų seriją.

Analitiko spėjimu pirmąjį naujokų biržos šaukimą gavęs Atlantos „Hawks“ klubas turėtų pasirinkti prancūzą Alexą Sarrą, o antrąjį šaukimą loterijoje laimėjusi Vašingtono „Wizards“ ekipa taikysis į Europos taurėje šį sezoną žaidusį Zaccharie Risacherą.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos