Naujovės LKL: pristatytas Fantasy žaidimas © LKL.lt nuotr.

Artėjant jubiliejiniam „Betsafe-LKL“ sezonui, Lietuvos krepšinio lyga (LKL) kartu su Estijos startuoliu „Cryplect“, naujajame sezone sirgaliams pasiūlys unikalią patirtį – „Betsafe-LKL“ Fantasy lygą.

„Esame labai laimingi dėl mūsų partnerystės ir bendro projekto. Tai, kad „Betsafe-LKL“ pagaliau turės krepšinio Fantasy sprendimą, yra fantastiška žinia mūsų sirgaliams.

30-asis „Betsafe-LKL” sezonas bus itin intriguojantis ir konkurencingas, o mūsų ir „Cryplect“ Fantasy žaidimas padarys šį sezoną dar įsimintinesnį ir labiau įtraukiantį“, – sakė LKL vykdomasis direktorius Justinas Liaudinskas.

„Cryplect“ ir LKL kuriamas produktas šiek tiek skiriasi nuo įprastų Fantasy žaidimų.

Turint Betsafe-LKL žaidėjo kortelę, „Cryplect“ vartotojui suteiks galimybę ne tik žaisti Fantasy lygoje, bet ir rinkti „Betsafe-LKL“ žaidėjų nuotraukas ar rungtynių akimirkas, pasitelkiant NFT technologiją (unikalus ir nepakeičiamas duomenų vienetas, laikomas blokų grandinėje). Žaidimas leis kolekcionuoti kelių skirtingų retumo kategorijų NFT korteles, kurios net ir nenaudojamos Fantasy žaidime, turės išliekamąją vertę.

„Džiaugiamės, kad Lietuvos krepšinio lyga „Betsafe-LKL“ Fantasy žaidimą ir skaitmeninių kortelių vystymą patikėjo mums. Stengsimės Lietuvos krepšinio sirgaliams suteikti kuo geresnę patirtį ir tikimės, jog tai bus puiki kelionė kartu“, – sakė „Cryplect“ įkūrėjas Martinas Londas.

„Betsafe-LKL“ Fantasy žaidėjų viso sezono metu laukia įvairūs vertingi prizai.

Platesnis žaidimo pristatymas ir „Betsafe-LKL“ Fantasy startas numatomas sezonui įsibėgėjus.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos