„Neptūnas“ pratęsė bendradarbiavimą su generaliniu remėju „Optibet“ © Klaipėdos „Neptūno“ nuotr.

Džiugios žinios po „Neptūno“ klubo stogu. Bene didžiausia nuotolinių lošimų bei sporto lažybų įmonė Baltijos šalyse „Optibet“ pratęsė bendradarbiavimo sutartį ir toliau bus „Neptūno“ generalinis rėmėjas.

„Kai prieš du metus tapome „Neptūno“ rėmėjais, iškart pajautėme gerą ryšį ir nuoširdų norą turėti abipusiai naudingą partnerystę. Nepaisant Lietuvoje nusistovėjusio įpročio demonizuoti lažybų rinką jos net nesuprantant, jautėme, kad komanda priima mus kaip bet kurį kitą verslą ir nori padėti mums populiarinti savo prekės ženklą, nes supranta visame pasaulyje norma esančią sporto ir lažybų sinergiją. „Optibet“ visose Baltijos šalyse yra prekės ženklas, atviras partnerystėms. Dirbame su daugybe skirtingų sporto šakų komandų, federacijų, lygų, sportininkų. Patys būdami dinamiški ir lankstūs, greitai priimdami sprendimus, to paties ieškome ir pas partnerius. Džiaugiamės, kad su „Neptūnu“ šie principai sutampa“, – apie pratęstą draugystę kalbėjo „Optibet“ Baltijos regiono vadovė Greta Žudytė.

„Optibet“ – įmonė, kuri priklauso „ENLABS “ įmonių grupei ir yra Baltijos šalims skirtas prekės ženklas. Kompanija jau daugiau nei dešimtmetį yra didžiausias rinkos žaidėjas Latvijoje. Estijoje šį internetinių kazino žaidimų ir sporto lažybų prekės ženklą pristatė 2014 m. pradžioje, o į Lietuvos rinką „Optibet“ žengė 2017 m. pabaigoje, paslaugų kokybės kartelę keldamas dar aukščiau.

Turint veržlų ir ambicijų nestokojantį partnerį „Neptūnas“ stengiasi kartu judėti į priekį.

„Pastarieji du bendro darbo metai buvo kupini netikėtumų ir ypatingų išbandymų – dėl pandemijos sutrumpintą pirmąjį bendradarbiavimo sezoną sekė sezonas be žiūrovų arenose ir netikėtai nukeliamomis rungtynėmis. Tačiau, kad ir kokia neapibrėžta situacija buvo, visada jautėsi su
komanda dirbančių žmonių užsidegimas nenuleisti rankų ir toliau dirbti dėl rezultato, kuris būtų maksimaliai geras pagal turimas aplinkybes. Tikimės, kad po šių sunkių dvejų metų pagaliau pasiseks turėti įprasto ritmo sezoną“, – savo viltimis dalinosi G.Žudytė.

„Džiaugiamės šia partneryste kelerius metus, o tai parodo, kad pilnai galime įgyvendinti partnerio pateiktus uždavinius ir tikimės, kad ši puiki partnerystė tęsis dar ne vienerius metus“, – kalbėjo Sigitas Ambrazevičius.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos