„Neptūno“ snaiperis N. Mineikis prisiminė pernykštę atkrintamųjų seriją prieš „Žalgirį“ © LKL.lt nuotr.

Betsafe-LKL TV pokalbių rubrikoje – interviu su Klaipėdos „Neptūno“ puolėju Nojumi Mineikiu.

22-ejų snaiperis garsiai prisistatė praėjusio sezono atkrintamosiose, kuomet su uostamiesčio ekipa ketvirtfinalio serijoje nusitempė Kauno „Žalgirį“ į penktąsias rungtynes. Pats krepšininkas žibėjo atakuodamas iš toli – per seriją realizavo net 15 tritaškių iš 23 (65 proc.).

„Nustebino gal krepšinio aistruolius toks mūsų išsišokimas, bet tiesiog prieš seriją mes ėjome kaip komanda ir norėjome parodyti, ką mokame geriausiai. Gavosi taip, kad viskas baigėsi penktose rungtynėse, gaila, kad ne mūsų naudai, bet davėme tą kovą, norėjome jos“, – atkrintamąsias prisiminė krepšininkas.

N. Mineikio tėtis Audrius Mineikis taip pat buvo krepšininkas, septynis sezonus praleidęs „Netptūne“, o dabar besidarbuojantis dublerių komandos trenerių štabe. Specialistas iki šiol dalina patarimus savo sūnui.

„Kiek atsimenu, būdavo kovotojas ir visad eidavo kautis, aikštelėje visą save palikdavo. Tai stengiuosi padaryti ir aš, – tėčio žaidimo stilių prisiminė žaidėjas. – Jis irgi gyvena „Neptūno“ virtuvėje, pasikalbame ir smagu sulaukti patarimo iš visa tai praėjusio žmogaus.“

Paklaustas apie mėgstamiausius snaiperius, klaipėdietis įvardino dvi NBA superžvaigždes.

„Dabar, kokį stilių propaguoju, tai turbūt Klay Thompsonas, bet mėgstamiausias – Kevinas Durantas. Pasižiūriu, kaip jie atsidenginėja, visus tuos judesius, prieš ir po užtvarų. Ne visada viską išeina perduoti aikštelėje, bet su laiku mokomės ir bandysime tai padaryti“, – sakė Klaipėdos ekipos snaiperis.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos