Oficialu: P. Jankūnas dar sezoną žais už Kauno „Žalgirį“ © Scanpix Baltics nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda oficialiai pranešė, kad komandos kapitonas Paulius Jankūnas lieka klube ir dar vienerius metus žais už „Žalgirį“. 

Tai buvo jau aišku dar nepasibaigus sezonui, tačiau tik dabar tai buvo paskelbta oficialiai. 

37-erių veteranas praeitą sezoną Eurolygoje rinko po 3,9 taško, atkovojo po 4,4 kamuolio ir rinko po 7,1 naudingumo balo. 

„Jokių permastymų vasarą nebuvo. Dar praėjusio sezono eigoje su Pauliumi Motiejūnu buvome sutarę ir sukirtę rankomis. Esame seni pažįstami, todėl žodis kartais yra svarbesnis nei parašas. Baigėsi atostogos ir dabar tebuvo atlikti formalumai bei viskas buvo užtvirtinta“, – teigė „Žalgirio“ tinklalapiui ant vienerių metų sutarties parašą padėjęs P.Jankūnas.

„Pačiam klubui vasara kaip visad buvo intensyvi. Kai kurių žaidėjų galbūt nepavyko pasikviesti, kai kuriuos pavyko. Viskas yra gerai – komandą turime, o kaip susiklijuosime, kaip susižaisime, parodys laikas. Smagu, kad lietuviai grįžta į „Žalgirį“. Turėsime stiprių savų žaidėjų, kurie ne tik bus geri aikštelėje, bet ir man su Milu padės prižiūrėti tvarką rūbinėje“, – sakė komandos kapitonas.

Kitą sezoną Eurolygoje „Žalgiris“ pradės rungtynėmis išvykoje prieš Vilerbano ASVEL komandą. 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos