P. Jankūnas tapo „Žalgirio“ direktoriaus pavaduotoju © LKL nuotr.

Šį sezoną karjerą baigęs Paulius Jankūnas tęs darbus „Žalgiryje“ kitokiame amplua. Ilgametis „Žalgirio“ kapitonas tapo klubo direktoriaus Pauliaus Motiejūno dešiniąją ranka.

Apie naujas pareigas Jankūnas pakalbėjo „ŽalgirisOnAir“ tinklalaidėje kartu su jos vėdėju Ryčiu Kazlausku.

„Vakar buvau susitikęs su Pauliumi (P.Motiejūnu – past.). Mano pareigos – direktoriaus pavaduotojas. Kad ir kaip keista iš mano kaip krepšininko pusės, niekada neturėjau dešiniosios rankos, o dabar būsiu dešinioji Pauliaus Motiejūno ranka. Viskas nauja. Yra mano biuro vieta, bet ten dar neįsikėliau. Visos kitos smulkmenos išsispręs. Manęs jau paprašė dokumentų, nes reikia kitaip mane įdarbinti. Žiūriu, kad ne tik sportininkams reikia pateikti sveikatos patikrą“, – šypsojosi P.Jankūnas, pristatęs save naujoje pozicijoje „Žalgirio“ klube.

Jankūnas tvirtina, jog klubas aktyviai ieško naujokų ir su keliais žaidėjais derybos jau yra stipriai pažengusios.

„Kol kas nieko negalime atskleisti, kol nesudėti parašai. Su tam tikrais žaidėjais derybos jau yra pažengusios, kai kurie žaidėjai jau yra gavę pasiūlymą, su kitais – tik žiūrime vaizdo klipus ir analizuojame. Vyksta, kaip suprantu, normalus darbas. Kažkurios pozicijos yra prioritetinės, jas bando pirmiausiai užpildyti klubas. Po to, jeigu pavyksta tai, ko nori, prie to žaidėjo bandai taikyti kitas pozicijas. Toks visas kūrimo procesas“, – aiškino žalgirietis.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos