Paaiškėjo nauja „Žalgirio“ ir „AX Armani Exchange“ rungtynių data © Žalgiris nuotr.

Kauno „Žalgirio“ ir Milano „AX Armani Exchange“ komandos sužinojo nukeltų Eurolygos rungtynių naują datą.

Lyga pranešė, jog praėjusią savaitę neįvykęs 17-ojo turo susitikimas tarp Lietuvos ir Italijos klubų turėtų įvykti vasario 8 d. „Žalgirio“ arenoje.

Praėjusią savaitę nesužaisto mačo išvakarėse paaiškėjo, kad dėl kelių COVID-19 ligos atvejų Milano komanda negali surinkti 8 sveikų krepšininkų, todėl rungtynės yra nukeliamos.

Po kelių dienų buvo nukeltos ir šią savaitę turėjusios įvykti „AX Armani Exchange“ rungtynės su Berlyno ALBA. Šis faktas dar labiau apsunkino galimos naujos datos paieškas.

Vasario pradžioje žalgiriečių lauks tikras namų rungtynių maratonas. Per pirmąsias 8 vasario dienas kauniečiai „Žalgirio“ arenoje sužais net 4 mačus iš eilės (iš jų – 3 Eurolygos), o pridėjus aplink esančias išvykų rungtynes „Žalgiris“ per 14 dienų iš viso žais 7 kartus.

Bilietai į vasario mėnesio rungtynes „Žalgirio“ arenoje prekyboje pasirodys sausio viduryje.

Net ir pasikeitus „Žalgirio“ rungtynių su Milano „AX Armani Exchange“ datai, krepšinio gerbėjų jau įsigyti bilietai galioja ir juos turintiems žiūrovams papildomų veiksmų atlikti nereikia.

Jei perkeltų rungtynių nauja data bilietų pirkėjams netinka, norint susigrąžinti pinigus už įsigytus bilietus į rungtynes su Milano „AX Armani Exchange“, reikia užpildyti čia pateiktą formą. Formą galima užpildyti nuo 2021 m. gruodžio 30 d. iki 2022 m. kovo 30 dienos. Pabrėžiama, kad neužpildžius šios formos pinigai automatiškai nebus grąžinami. Teisingai užpildžius ir pateikus formą, pinigai bus grąžinami per 14 dienų nuo prašymo pateikimo dienos.

Abonementų turėtojams kompensacija už šias perkeltas rungtynes nepriklausys, nes rungtynės yra perkeliamos į kitą šio sezono datą.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos