Paslapties šydas atskleistas: G. Žiemelis įsigijo Alytaus „Dzūkiją“ © BHC

Verslininko Gedimino Žiemelio valdoma „Basketball Holding Company“ įmonė pagaliau atskleidė, kurį LKL klubą įsigijo, kad kitais metais varžytųsi LKL pirmenybėse. 

G. Žiemelis įsigijo Alytaus „Dzūkiją“ ir kitais metais varžysis Alytuje Lietuvos krepšinio lygoje, kadangi „Avia Solutions Group“ arenoje turėtų vykti rekonstrukcija. 

Veikiausiai, kitą sezoną klubas rungtyniaus ir viename iš Europos turnyrų. Kol kas kalba eina apie FIBA Europos taurės turnyrą, kuris yra ketvirtas pagal pajėgumą Senajame žemyne.

Naujojo klubo prezidentas Rimantas Kaukėnas teigė: „Įsigijome Alytaus „Dzūkijos“ klubą. Tai buvo geriausias, finansiškai tvarkingas variantas. Dėl dokumentų pildymo ir užbaigimo tas, taip vadinamas, visko uždarymo procesas kažkiek užtruko.

Dzūkai yra kovingi, ryžtingi, kovotojai – tikime, kad mūsų klubas bus lygiai toks pat

„Renkamės informaciją, darome savo namų darbus, analizuojame. Norime suprasti žaidėjų ir trenerių motyvus. Mūsų tikslas įgyvendinti trenerio viziją kiek įmanoma geriau, nes nuo to priklauso daug faktorių, kurie atsispindi aikštelėje. Norėtųsi dirbti kryptingai su treneriu“, – apie naują klubą pasakojo R. Kaukėnas.

Šiam naujam klubui nereikės praeiti specialaus licencijavimo proceso, todėl jis gali netrukdomas varžytis kitų metų LKL sezone. 

Žadama, kad klubo biudžetas bus bent 5 milijonai eurų.


Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos