Pastabų Trinchieri ir „Žalgirio“ žaidėjams turėjęs Fosteris: „Uždarysime seriją Vilniuje“ © LKL nuotr.

Marcusas Fosteris, nepaisant nepasiektos pergalės trečiose LKL finalo serijos rungtynėse, nerimo. Net ir nelaimėjęs amerikietis su pirštais rodė 3-1, indikuodamas, kad finalo serija bus uždaryta artimiausiose rungtynėse Vilniuje.

Po rungtynių „Ryto“ legionierius tai patvirtino dar kartą: „3-1. Uždarysime seriją namuose. Kodėl gi ne? Geriau tai padaryti Vilniuje, šiandien šiek tiek paleidome progą, gaila, bet uždarysime seriją Vilniuje.“

Žurnalistų M. Fosteris taip pat buvo paklaustas, ar vis dar nori sausakimšų tribūnų „Twinsbet“ arenoje: „Vis dar noriu to paties, dar ir labiau pamišusios minios. Noriu žmonių visur, kad ir už arenos ribų, galėtume švęsti kartu.

Gynėjas pridėjo pastabą ir „Žalgiriui“ bei teisėjams: „Jaučiau, kad jiems šiek tiek padėjo teisėjai. Trinchieri bei komandos žaidėjai paverkė žiniasklaidai dėl teisėjų ir jie gavo papildomos pagalbos. Nesakau, kad tai pagrindinė priežastis, kadangi jų būna daug, bet trys iš mūsų žaidėjai išsibaudavo, tai sunkina situaciją.“

Ketvirtos serijos rungtynės prasidės trečiadienį 18.50 val. Serijoje Vilniaus „Rytas“ 2-1 pirmauja prieš Kauno „Žalgirį“.

Straipsnio įvertinimas: 0 1
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos